House for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
175
766
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze prachtige instapklare bungalowwoning, gebouwd in 1970, is gelegen in een rustige woonwijk in Blankenberge. Met een ruime grondoppervlakte van 766 m² en een bewoonbare oppervlakte van 175 m², biedt deze woning zowel comfort als functionaliteit. Het huis is voorzien van een plat dak en beschikt over een terras dat naar het zuiden gericht is, ideaal voor het genieten van zonnige dagen. Er zijn rolluiken voorzien aan elk raam voor extra comfort en veiligheid.

De woning beschikt over centrale verwarming op mazout, met een ondergrondse tank van 2500 liter. Er zijn diverse renovatiewerken uitgevoerd, waaronder een nieuwe dakisolatie met roofing in 2018, keuken in 2015, een moderne badkamer in 2012, en een crepi-afwerking in 2009. Het regenwatersysteem is goed doordacht met twee tanks van respectievelijk 2000 en 3000 liter en boorputwater.

De woning heeft een rondom aangelegde tuin met een achteraan gelegen overdekte loungehoek. Er is zowel een terras aan de achter- als voorkant van de woning, wat voor een aangename buitenbeleving zorgt. Het tuinhuis van 9 m² biedt extra opbergruimte en herbergt de ondergrondse mazouttank.

Met deze kenmerken biedt de bungalow een perfecte combinatie van comfort, moderne voorzieningen en een rustige ligging, wat het een ideaal huis maakt voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een comfortabele woning in een serene omgeving. De woning is ook geschikt voor een tweede verblijf of investering.

Financial

Cadastral income
981 €
Availability
To be agreed

Building

Type of property
House
Subtype
Bungalow
Surface
175 m²

Terrain

Plot size
766 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Alarm
Yes
Shutters
Yes
Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
350
EPC label
D
Unique code EPC
20240806-0003332704-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Pre-emption right
No
Location
Pluvierlaan 3, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan