Apartment for sale in Blankenberge

EPC label BEPCB
42
42
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze studio vestigt zich vlakbij de Grote Markt te Blankenberge. Enerzijds bevindt u zich op wandelafstand van de Zeedijk, anderzijds zijn er verschillende kwalitatieve handelszaken en scholen op wandelafstand. Alsook is deze parel vlot te bereiken met het openbaar vervoer en de wagen.

Deze instapklare studio werd gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve duurzame materialen. Wanneer u de woning binnenkomt wordt u ontvangen in de inkomhal die via de trappenhal verbinding biedt tot de 3de verdieping. De indeling is als volgt : er is een douchecabine voorzien met daarnaast de badkamer waar er aansluiting voorzien is voor wasmachine alsook een wastafel. Verder bevindt zich de mooie ruime woonkamer met open keuken. De keuken is ingericht met een inductie kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasmachine en een koelkast met diepvriesvak.

Bovendien bevindt er zich op de benedenverdieping een privatieve berging waar er ook aansluiting voor wasmachine voorzien is.

Uiteraard is deze woning voorzien van dubbele beglazing (hoogrendementsglas) met PVC raamwerk, centrale verwarming op aardgas en bevloerd met laminaat.

Aarzel niet en leg meteen uw bezoek vast! 

Financial

Cadastral income
280 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
42 m²

Terrain

Plot size
42 m²

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
138
EPC label
B
Unique code EPC
3285827-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Van Mullemstraat 16, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan