Apartment for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

CEPCC
132
134
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit energiezuinige TOP-appartement van maar liefst 132 m² is gelegen aan de Kerkstraat, op wandelafstand van het bruisende centrum van Blankenberge, het openbaar vervoer, diverse winkels en de zeedijk met het strand. Met zijn ruime indeling, drie slaapkamers, twee badkamers en een zonnig terras, biedt dit appartement de perfecte oplossing voor uw zoektocht naar een nieuwe woning.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw, en is bereikbaar via een lift. Bij binnenkomst worden we verwelkomd in de inkomhal van dit prachtige duplexappartement. Op deze etage treffen we een volledig uitgeruste keuken die voorzien werd van een vaatwasser, inductiekookplaat met dampkap, spoelbak en koelkast. De open keuken staat in directe verbinding met een ruime, lichte woonkamer die toegang biedt tot het zonnige terras. Verder beschikt de inkomhal over een vestiaire, een apart gastentoilet en een ruime berging met wasvoorziening. Deze derde verdieping bevat verder een eerste slaapkamer, naast een volledig ingerichte badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douchecabine. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer, voorzien van een douchecabine en een tweede toilet.

Dit appartement heeft een gunstige EPC-waarde dankzij de goede isolatie en dubbele beglazing. De centrale verwarming op aardgas zorgt voor een comfortabele warmte in de winter. Als extra troef wordt er een ruime garagebox aangeboden in de residentie, beschikbaar tegen een meerprijs.

Dit appartement biedt mogelijkheden voor zowel vaste bewoners, tweede verblijvers als investeerders die op zoek zijn naar verhuuropbrengsten. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek in!

Financial

Cadastral income
900 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
132 m²

Terrain

Plot size
134 m²

Layout

Number of bedrooms
3

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
221
EPC label
C
Unique code EPC
2518774-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Kerkstraat 250, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan