Apartment for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
103
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Kom snel dit prachtig 3 slaapkamerappartement bezoeken!  Door zijn centrale ligging, mooie oppervlakte en mogelijkheid tot aankoop van parking vlakbij is dit de perfecte investering!

Het appartement is gelegen in een recent gebouw op de 4de verdieping.  Bij het betreden van het appartement bent u meteen onder de indruk van de ruime leefruimte met zijn bijna 10m gevelbreedte, vele raampartijen en mooie parketvloer.  De moderne en volledig ingerichte keuken is afzonderlijk en beschikt over veel kastruimte en mooi werkblad, hieraan gekoppeld is er een bergruimte waar een aansluiting is voorzien voor een wasmachine.  In de lichtrijke nachthall vindt u de 3 aangename slaapkamers, ook voorzien met een parketvloer en die uitgeven op het achterterras.  Er is een ruime badkamer die ingericht is met toilet, douche en bad.  Daarnaast is er ook nog een afzonderlijke extra douchekamer.  Beiden volledig betegeld en dus makkelijk in onderhoud. Vestiaire in de hall.  Het appartement beschikt over een blanco elektriciteitskeuring.  Er is individuele verwarming op gas.  U kan gebruik maken van de privatieve kelder in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats in de residentie Kennedy Square die aan de overzijde van de straat is gelegen.  

Zoekt u een ruime vakantiestek aan zee of zoekt u een vaste woonst in het centrum, aarzel dan niet om contact op te nemen!

*oppervlakte indicatie volgens EPC

Financial

Cadastral income
1.075 €
Cadastral info
0823/00P003
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
103 m²
State building
Good

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of shower rooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
144
EPC label
B
Unique code EPC
3.080.507

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Steenstraat 3, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan