Apartment for sale in Blankenberge

Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Welkom in Residentie 'de Blanke Berg', een eigentijds nieuwbouwproject dat uitblinkt met zijn prachtige architectuur en ongeëvenaarde locatie in Uitkerke (Blankenberge). Dit project biedt een unieke kans om te genieten van modern wonen op een toplocatie aan de kust.

Laatste appartementen - Mogelijkheid om volledige constructie aan 6% btw aan te kopen (ipv 21% btw) in dit prachtig project! (indien de voorwaarden worden voldaan)

Residentie 'de Blanke Berg' omvat 41 appartementen en 1 handelszaak, elk met een eigentijdse uitstraling en hoogwaardige afwerkingen. De ruime leefruimtes, keuze uit 2 of 3 slaapkamers en royale terrassen bieden het ultieme comfort en luxe.

Met vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing, gemeenschappelijke fietsenbergingen en mogelijkheid tot aankoop van garageboxen, biedt dit project alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos leven aan de kust. De ruime zonneterrassen en prachtig aangelegde binnentuin zorgen voor een oase van rust en ontspanning.

Gelegen op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels, scholen, openbaar vervoer en het strand, is Residentie 'de Blanke Berg' de perfecte keuze voor zowel permanente bewoning als een tweede verblijf. De uitstekende mobiliteit wordt bevestigd door een Mobiscore van 8,9/10.

Mis deze kans niet om te wonen in een van de laatste beschikbare appartementen in Residentie 'de Blanke Berg'. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezoek ter plaatse. Ontdek het moderne en luxueuze leven aan de kust van Blankenberge!

EK, EPB & PID bij oplevering.

Troeven

  • Uniek project

  • 6 % BTW mogelijk

  • Conform de energienormen

  • Mogelijkheid aankoop garagebox onder het gebouw

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Location
Kerkstraat 363, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan