Apartment for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
224
235
3
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Schitterend gelegen, ruim duplexappartement te Blankenberge

Op een toplocatie te Blankenberge, met zicht over de Grote Markt treffen we dit hoogwaardig afgewerkt, energiezuinig duplexappartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers en dubbele garage in het gebouw. Aanrader!

We betreden dit appartement op de vierde verdieping van deze mooie residentie. Privatieve toegang tot de verdieping. Inkomhall voorzien van vestiaire en gastentoilet (Japans). Doorlopend begeven we ons tot de zéér ruime leefruimte verdeeld in living met gashaard en home-cinema. Aansluitend begeven we ons tot eetplaats met toegang tot ruim terras met zicht over de Grote Markt. Verder treffen we een ontbijthoek en hyper-geïnstalleerde keuken met o.a. wijnkast, teppanyaki-kookplaat, ingebouwde koffiezet etc. De gelijkvloerse verdieping biedt tevens plaats aan de ‘master bedroom’ met en-suite dressing en badkamer uitgerust met Japans toilet, dubbel lavabomeubel, inloopdouche, ligbad, ingebouwde TV. Tweede ruime slaapkamer met en-suite badkamer uitgerust met lavabomeubel en inloopdouche op de gelijkvloerse verdieping.
Op de tweede verdieping treffen we de technische ruimte, bureelruimte met uiterst ruime ingemaakte kastenwand en een derde ruime slaapkamer met en-suite badkamer uitgerust met lavabomeubel, toilet en inloopdouche.

Op de gelijkvloerse verdieping is er mogelijkheid tot de aankoop van dubbele garage met bijhorende berging en ingemaakte kastenwand en bevindt er zich tevens een kelderberging aanhorig aan het appartement.

Extra troeven:
  • Zéér energiezuinig
  • Schitterende locatie
  • Sublieme afwerking
  • Airconditioning aanwezig
  • Mogelijkheid tot aankoop dubbele garage

Dit appartement is werkelijk een uniek aanbod dat zich kenmerkt door zijn royale oppervlakten en ongeziene afwerkingsgraad. Contacteer ons via 050/69.02.03 of info@flebo.be voor meer informatie of een bezichtiging.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.187 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
224 m²

Terrain

Plot size
235 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
Southeast

Layout

Number of bedrooms
3
Dressing
Yes
Number of bathrooms
3

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
55
EPC label
A
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
Location
L. Dujardinstraat 7 0401, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan