Apartment for sale in Knokke-Heist with 3 bedrooms

98
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Prachtig gerenoveerd appartement met zijdelings zeezicht afgewerkt met natuurlijke en duurzame materialen. Elke hoek van het 98 m² grote appartement is ontworpen met het oog op een organische en slim uitgeruste flow.

Grote glaspartijen aan de voorzijde verrijken de leefruimte met natuurlijk licht, terwijl zorgvuldig gekozen verlichting een extra dimensie aan het appartement geeft.

De gezellige eethoek zal beslist zorgen voor vele memorabele familiemomenten. De open keuken, afgewerkt met travertin natuursteen, biedt alle comfort en vormt een naadloos geheel met de leefruimte.

De herhaling van gulle, ongedwongen materialen vormt een verfijnde samenhang tussen de verschillende ruimtes. En de naadloos afgewerkte badkamers combineren op hun beurt uiterst onderhoudsgemak met een tijdloze uitstraling.

Naast de twee luxueus afgewerkte ensuite slaapkamer badkamers, werd een derde ruimte ingericht voor de allerkleinsten. Gelegen op een steenworp van het strand, de perfecte plaats voor gezinnen of bezoekjes van de kleinkinderen. De ruime kelder die rechtstreeks toegankelijk is vanaf de straatzijde biedt deze veelzijdige ruimte tal van mogelijkheden. Van een afzonderlijke was -en droogruimte, fietsenstalling, extra bergruimte tot zelfs een hobbyruimte.

Financial

Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Flat
Surface
98 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
242
Unique code EPC
573.421

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Duindistelstraat 9, 8300 Knokke-Heist
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan