House for sale in Knokke-Heist with 4 bedrooms

Contact us
EPC label AEPCA
600
1.737
4
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Uitzonderlijke en recente droomvilla op een exclusieve locatie in het Zoute met fantastische, perfect georiënteerde tuin. 
De klassevolle voortuin leidt u naar de royale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De villa baadt in licht en ruimte. De fantastische leefruimte met open haard geeft uit op het heerlijke overdekte terras, het zwembad en de prachtig aangelegde tuin. 
Er is een  afzonderlijke bureau/tv-room. Royale eethoek met aansluitend de prachtige leefkeuken, beiden met een onneembaar zicht op de tuin en het extra gezellige 2de terras.  Afzonderlijke, praktische bijkeuken en afzonderlijke trappenhal naar de kelderverdieping. Poolhouse met douche en toilet. Een tweede, overdekte terras met ingebouwde barbecue. Prachtige aangelegde tuin, uitgerust met een verwarmd zwembad alsook een aangenaam, zonovergoten terras.
Op de eerste verdieping vindt men de prachtige masterbedroom met inloopdressing en ensuite dressing voorzien van alle comfort (dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, apart toilet). Daarnaast zijn er op de nachthall nog 2 ruime slaapkamers te vinden, elk met een eigen badkamer (wastafel, inloopdouche, toilet). Alle kamers geven uit op een terras en bieden zicht op de prachtige tuin. Praktische wasruimte op het verdiep.
De eerste verdieping alsook de kelderverdieping zijn te bereiken via de trappenhal en/of een personenlift (-1 tot +1) in de inkomhal.
Op de 2de verdieping vindt men een fitnessruimte met sauna met aparte douche en toilet, alsook tv-room en extra bureau. 
Ruime kelder. Tot slot is er de garage met ruimte voor 3 wagens en meerdere parkeergelegenheden buiten. Een absoluut topdossier, om bij weg te dromen!

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
600 m²

Terrain

Plot size
1.737 m²
Garden
Yes
Orientation garden
South

Location

Surroundings / neighbourhood
Residential area
Public transport nearby
Yes
Beach nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
20 m²; 15 m²; 15 m²; 15 m²
Number of bathrooms
3

Comfort

Videophone
Yes
Lift
Yes
Alarm
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
92
EPC label
A
Unique code EPC
20240522-0003254716-RES-1

Urban planning

Convict
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Also interesting for you
View similar properties