Apartment for sale in Sint-Truiden with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
109
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Heb je er altijd van gedroomd om te wonen op een perfecte uitvalsbasis in een instapklaar en smaakvol afgewerkt appartement? Dan is dit je kans. Deze knusse en lichtrijke penthouse is gelegen langs de Kazernestraat, vlakbij het station van Sint-Truiden en bereik je op wandelafstand allerlei faciliteiten zoals winkels, horecazaken, scholen, enz.

Kortom: de ideale locatie!

 

Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal, voorzien van een lift en trap, krijg je toegang tot de penthouse welke gelegen is op de vijfde verdieping.

Deze netjes afgewerkte en volledig instapklare woonst kan rekenen op een bewoonbare oppervlakte van 109m². Deze ruimte werd optimaal benut en ingericht tot een prachtig geheel waarbij bijzonder veel aandacht werd geschonken aan indeling, comfort en kwaliteitsvolle materialen.

De inkomhal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. Het open en ruimtelijk gevoel wordt hier extra benadrukt door het gebruik van talrijke glaspartijen en een mooie vloer die overloopt van de ene naar de andere ruimte.

De leefruimte is de absolute blikvanger van dit geheel en baadt in het licht dankzij de enorme grote raampartijen die tevens toegang verlenen tot het terras. Het terras van maar liefst 24 vierkante meter geniet van volledige privacy en nodigt uit tot lezen, relaxen, tafelen, aperitieven… In één woord: genieten!

De nevenliggende keuken is ingericht met alle nodige toestellen en nodigt uit om in 1-2-3 een lekkere maaltijd te bereiden.

Dit instapklaar penthouse werd verder uitgerust met een master bedroom, een tweede kamer en een dressing. Verder vind je de badkamer terug. Deze onderhoudsvriendelijke badkamer werd voorzien van een douche, modern lavabomeubel en een toilet. Bijkomend kan men achteraan nog een zuidgericht terras terugvinden.

Verder bereik je op -1 nog een extra kelderberging om spullen te stockeren.

Grote troef aan het appartement is de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse garagebox met een nieuwe elektrische poort en dit tegen de prijs van €35.000.

Het optimale gebruik van ruimte, comfort en kwaliteitsvolle materialen maken van dit appartement een zeer aantrekkelijke woonst!

Wil je graag dit pareltje met eigen ogen ontdekken. Aarzel niet en bel ons op 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

 

 

Financial

Cadastral income
1.032 €
Cadastral info
0743/00H000

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
109 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
9,6 m²; 8,4 m²; 9,3 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
218
EPC label
C
Unique code EPC
20240910-0003367930-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Kazernestraat 12 501, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan