Apartment for sale in Sint-Truiden with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
72
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

BIEDEN VANAF €200.000

Langs de Sint-Trudostraat ter hoogte van nummer 28 vinden we dit knap energiezuinig appartement terug. Grote troef van dit appartement is ongetwijfeld de ligging! Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.

 

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Groot pluspunt is dat de elektrische installatie conform het AREI is.

Via de trap bereiken we dit instapklare appartement. De inkomhal geeft ons meteen toegang tot de lichtrijke leefruimte. We kunnen hier genieten van een open leefgedeelte. Hier is voldoende plaats voor het onderbrengen van een gezellige zithoek en praktische eetkamer. Aangrenzend treffen we hier ook de keuken.

Verder kan men op dit verdiep de slaapkamer en de badkamer terugvinden. Deze laatste is voorzien van een douche, een toilet en een badkamermeubel met lavabo.

Bovendien is het appartement ook voorzien van een airco om het appartement op de gewenste temperatuur te krijgen.

 

Via een vaste trap bereikt men nog een ruime polyvalente ruimte. Deze ruimte kan eventueel als tweede slaapkamer worden ingekleed.

 

Bent u eerder opzoek naar een goede investering? Dit appartement leent zich ideaal voor verhuur waarbij u verzekerd bent van een mooi rendement!

 

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit knap appartement op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

 

Financial

Cadastral income
527 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Loft
Surface
72 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
2
Bedroom surface
10,2 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
116
EPC label
B
Unique code EPC
20240112-0001701857-RES-3

Urban planning

Summons
In request
Subdivision permit
In request
Pre-emption right
No
Location
Sint-Trudostraat 28 301, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan