House for sale in Sint-Truiden with 3 bedrooms

EPC label FEPCF
167
680
3
1
Description
Deze ruime eengezinswoning, ideaal voor zowel jonge koppels als grotere gezinnen, biedt een zee aan mogelijkheden dankzij de drie comfortabele slaapkamers en de royale indeling. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd in de lichtrijke woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Dit maakt de ruimte bijzonder uitnodigend en perfect om te ontspannen of gasten te ontvangen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het zonovergoten terras, een plek waar je heerlijk kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht.

De woning beschikt daarnaast over een grote zolder die nog volledig naar wens kan worden ingericht. Of je nu droomt van een extra masterbedroom met een en-suite badkamer, een speelzolder voor de kinderen of een privé studio voor hobby’s of werk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze extra ruimte kan een echte meerwaarde vormen voor de woning en biedt een prachtige kans om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Gelegen in een rustige, groene omgeving aan de rand van een natuurreservaat, is deze woning perfect voor liefhebbers van natuur en rust. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks te genieten van wandelingen door het nabijgelegen natuurgebied, wat zorgt voor een ideale balans tussen ontspanning en actief buitenleven. Tegelijkertijd biedt de woning voldoende ruimte en comfort voor gezinnen die graag wat meer ademruimte hebben.

Ondanks de rustige ligging, is de woning gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke invalswegen, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar nabijgelegen steden en dorpen. Hierdoor ben je in korte tijd bij alle belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Deze strategische locatie combineert het beste van twee werelden: rust en natuur, zonder in te boeten op bereikbaarheid.

Het is belangrijk om op te merken dat er een renovatieverplichting geldt voor deze woning.

Indien u een bezichtiging wenst, kan u mij bereiken op het nummer 0471/723413 of via mail thiemon.sempels@living-stone.be

Building

Type of property
House
Subtype
Single-family home
Surface
167 m²

Terrain

Plot size
680 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
13 m²; 15 m²; 16 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
518
EPC label
F
Unique code EPC
20240610-003277144-RES-1

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Beemdenstraat 2, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan