House for sale in Sint-Truiden with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
164
817
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

PAS GERENOVEERDE WONING IN RUSTIGE STRAAT

 

Ontdek deze prachtige, volledig gerenoveerde woning, ideaal gelegen in een doodlopende straat waar rust en privacy gegarandeerd zijn.
De woning is perfect voor wie houdt van comfort en ruimte, zowel binnen als buiten.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een charmante inkomhal. Daarnaast kun je via de handige zijdeur rechtstreeks de boodschappen vanuit de wagen naar de keuken brengen, een praktisch detail dat je dagelijkse routine vereenvoudigt.

De lichtrijke living, met weinig inkijk door de verhoogde ligging van het huis, biedt een gezellige sfeer waar je optimaal kunt ontspannen. Vanuit de woonkamer stap je zo de moderne open keuken in. Deze is volledig uitgerust en beschikt over een groot keukeneiland, ideaal voor zowel koken als gezellig samenzijn. Het panoramisch zicht op de tuin geeft de keuken een extra gevoel van openheid en rust. Naast de keuken vind je een praktische berging en wasplaats, met directe toegang tot de kelder.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers te vinden. De badkamer biedt alle comfort en rust die je nodig hebt.
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, momenteel in gebruik als zolder, maar perfect geschikt om een extra kamer of werkruimte te creëren.

Buiten geniet je van een ruim terras, grenzend aan een grote tuin waar de prachtige magnoliaboom een unieke blikvanger is. De woning is bovendien voorzien van een dubbele garage, zodat je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt.

Kortom, deze woning combineert modern comfort met een rustige ligging en veel praktische details. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe thuis. Tel. 011 74 30 60

 

 

Financial

Cadastral income
696 €
Cadastral info
0496/00T000

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
164 m²

Terrain

Plot size
817 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
12,63 m²; 14,86 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
195
EPC label
B
Unique code EPC
20240830-0002739057-RES-3

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Building permit
Yes
Location
Romeinseweg-Brustem 11, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan