House for sale in Sint-Truiden with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
316
130
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ruime ‘tweewoonst’ in hartje Sint-Truiden.


Deze zeer ruime tweewoonst ligt in hartje Sint-Truiden, met het park, het station en de Grote Markt op wandelafstand. Het bijzondere aan deze duplex is dat de bovenste twee verdiepingen een volledig aparte woning vormen. Ideaal dus als ‘oefenterrein’ voor nestverlaters of als veilige haven voor thuiswonende ouderen. Maar uiteraard kan je de ruimtes ook perfect vergroten en zelf de woning in haar geheel benutten.

Benedenverdieping
Het pand dateert uit 1988, maar werd altijd zeer goed onderhouden. In het woongedeelte op de benedenverdieping leidt de inkomhal ons naar een ruime living met eethoek. Deze geeft uit op een volledig uitgeruste keuken. Via de schuifdeur bereik je een deels overdekte koer. Verder liggen op de benedenverdieping nog een badkamer met douche en een dubbele lavabo. Het achterste gedeelte werd ingericht als extra badruimte.

Eerste en tweede verdieping
In het duplexgedeelte op de eerste verdieping bevinden zich een zeer ruime woonkamer (op de foto ingericht als slaapkamer), een keuken en een wasplaats. Een fijne surplus is het ruime terras met zonneluifel waar je heerlijk kunt genieten van het mooie weer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Nood aan nog wat meer ruimte? Dan kan de zolder ook omgetoverd worden tot een extra kamer.

Eindeloze mogelijkheden
De grote troeven van deze woning zijn de uitmuntende ligging in hartje Sint-Truiden en de beschikbare ruimte waarmee je letterlijk alle kanten op kunt. Met andere woorden: potentieel te over om werk te maken van je droomwoning!

Meer weten over deze zeer ruime woning? Of wil je haar vele troeven met je eigen ogen ontdekken? Contacteer me dan snel!
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Cadastral income
1.670 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
316 m²

Terrain

Plot size
130 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Orientation garden
East

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
142
EPC label
B
Unique code EPC
20240821-0003346418-RES-1

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Sint-Gangulfusplein 4, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan