House for sale in Sint-Truiden with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
168
224
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
RUIME ENERGIEZUINIGE INSTAPKLARE GEZINSWONING AAN DE STADSRAND VAN SINT-TRUIDEN
We vinden deze instapklare en energiezuinige gezinswoning terug in de Pioenstraat aan de stadsrand van Sint-Truiden. Een van de troeven is ongetwijfeld de ligging. Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het station (NMBS) en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen, Tongeren en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
INDELING
We betreden de woning via de inkomhal die ons toegang verleent tot het toilet en de ruime leefruimte. De riante leefruimte bestaat uit een zit- en eethoek en een speelhoek voor de kids. De aanpalende keuken is ruim genoeg om er een eettafel te plaatsen en is voorzien van een dubbele spoelbak, inductiekookplaat (SMEG), ingebouwde koelkast (met vriesvak), afwasmachine en combi oven en microgolfoven. Dankzij het grote raampartij achteraan de woning wordt de leefruimte en de keuken voorzien van voldoende natuurlijk daglicht. De keuken biedt verder toegang tot een jassenkast/praktische berging, garage en het overdekt terras.
Via de recent beklede trap in de inkomhal bereiken we het verdiep. Hier vinden we de vier ruime slaapkamers (waarvan momenteel één slpk ingericht als bureau en één slpk als dressing) terug alsook de recent vernieuwde badkamer. De badkamer is uitgerust met een badkamermeubel met lavabo en inloopdouche.
De woning is bovendien voorzien van een zolder.
De woning beschikt over een inpandige garage met sectionaalpoort. Ideaal om er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte. Bovendien biedt de oprit de mogelijkheid om 2 wagens te parkeren.
De onderhoudsvriendelijke en mooie zuidoostelijke georiënteerde tuin is bereikbaar via de keuken en biedt de ideale gelegenheid om buiten te vertoeven. De tuin is volledig omheind met recent geplaatste Duofuse houtcomposiet tuinafsluitingen.

Financial

Cadastral income
743 €
Availability
To be agreed with the owner

Building

Type of property
House
Surface
168 m²
State building
Very good condition

Terrain

Plot size
224 m²
Garden
Yes
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Number of kitchens
1

Comfort

Air conditioning
No
Lift
No
Armoured door
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
164
EPC label
B
Solar panels
Yes

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Convict
No
Environmental permit
No
Location
Pioenstraat 5, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan