Apartment for sale in Sint-Truiden with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
91
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Langs de Luikersteenweg kunnen we ter hoogte van nummer 193 dit knap en modern appartement terugvinden. We kunnen hier spreken van een zeer centrale locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we het centrum van Sint-Truiden waardoor allerlei faciliteiten, winkels, restaurants en scholen zeer vlot bereikbaar zijn. Bovendien heeft men eveneens een goede verbinding met de omliggende steden dankzij de N80 Expressweg welke vlakbij gelegen is.

 

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping werd gebouwd in het jaar 2019 waardoor we kunnen genieten van een hedendaagse indeling. Het appartement beschikt over een zeer lage energiescore van 18kWh/m²jaar, wat de toekomstige eigenaar sowieso aan zijn energiefactuur zal voelen!

 

Via de trap op lift bereiken we dit appartement. De degelijke en verzorgde afwerking van het geheel, met de nodige aandacht voor stijl en goede materiaalkeuze, valt reeds op bij het betreden van het appartement. We ondervinden een warme en cosy uitstraling. De eigenaar heeft geopteerd voor een smaakvolle afwerking en heeft het geheel steeds met veel zorg onderhouden.

 

In de leefruimte heerst er een gezellige sfeer door een combinatie van zowel koude als warme elementen. Hierdoor is het in de woonkamer een plezier om te vertoeven. De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met kwalitatieve aanbouwkasten, spoelbak, inductie kookplaat, oven,... Kortom alle nodige toestellen zijn aanwezig.

De nachthal leidt ons naar de knappe badkamer. Deze is voorzien van een ruime douche, een toilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo.

Verder kan men hier nog twee mooie slaapkamers, een berging en een apart toilet terugvinden.

 

Het appartement is bovendien voorzien van airco's wat zorgt voor de nodige verkoeling tijdens de hete zomermaanden.

 

Grote troef van dit appartement is dat het niet over één maar twee terrassen beschikt! Hier kan je heerlijk genieten van een gezellige barbecue met vrienden of familie!

Bijkomende troef is dat het appartement voorzien is van een ondergrondse staanplaats! Ideaal voor er je wagen te parkeren.

 

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit prachtige, volledig instapklare appartement in het centrum van het stad? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Financial

Cadastral income
904 €
Cadastral info
0657/00A000

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Plot
Surface
91 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
9,7 m²; 13,6 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
18
EPC label
A
Unique code EPC
71053-G-2016/00451/EP15119/A001/D01/SD009

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Luikersteenweg 193 202, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan