House for sale in Sint-Truiden with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
319
151
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek de perfecte balans tussen authentieke charme en moderne elegantie in dit prachtig gerenoveerde energetische herenhuis met een B-label (142 kWh/m²/jaar) , ideaal gelegen nabij het stadspark en het levendige centrum van Sint-Truiden. Dit unieke pand ligt op loopafstand van een verscheidenheid aan winkels, restaurants, scholen, trein- en bushalte, ... wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel gezinnen als professionals.

Binnenkomen doe je in een mooie inkomhal waarbij de hoge plafonds onmiddellijk in het oog springen. De inkomhal geeft toegang naar de de eerste leefruimte, die is ingericht als stijlvol bureau. Vervolgens lopen we verder naar een tweede leefruimte en een achtergelegen keuken die momenteel gebruikt wordt als ontvangstruimte voor wijnproeverijen. De grote ramen in de keuken geven een mooi zicht op de charmante stadstuin. Deze nodigt uit tot ontspanning en groene rust midden in de stad. Naast de keuken is nog een praktische berging gelegen, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aan het einde van de inkomhal bevindt zich nog een gastentoilet. 

Het gelijkvloers is ideaal ingericht voor zelfstandigen en vrije beroepers. Er is voldoende ruimte met wel drie deuren voor afzonderlijke kantoren, een gastentoilet, een aparte elektriciteitsmeter en bezoekers dienen zich niet te begeven door het privé gedeelte. 

Op de eerste verdieping komen we terecht in een grote open leefruimte met haard en een ruime eetkamer. Verder bevindt zich de keuken en een extra zitruimte. De grote ramen zorgen hier voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval.  

Op de tweede verdieping bevindt zich een royale slaapkamer voorzien van een aangrenzende dressing en ruime badkamer met twee lavabo's, douche en ligbad. Aan de slaapkamer grenst een plat dak dat kan worden omgevormd tot een terras. Verder omvat dit verdiep nog een tweede, kleinere slaapkamer die extra ruimte biedt alsook een apart toilet.

Het zolderverdiep werd volledig ingericht en beschikt nu over twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet.
De kelder biedt tot slot extra ruimte voor al uw opslagbehoeften.

De zorgvuldige renovatie heeft gezorgd voor een verhoogde lichtinval die de warme en uitnodigende sfeer van het huis versterkt.
Dit herenhuis combineert stijl en comfort met het gemak van wonen in de stad. Stap binnen, laat u betoveren en maak dit prachtige herenhuis vol karakter en mogelijkheden uw eigen thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No

Building

Type of property
House
Subtype
Mansion
Surface
319 m²

Terrain

Plot size
151 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Dressing
Yes
Number of bathrooms
2

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
142
EPC label
B
Unique code EPC
20240504-0003236598-RES-1

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Prins Albertlaan 38, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan