Apartment for sale in Sint-Truiden with 3 bedrooms

146
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Heerlijke terrassen
Ontdek onze zonovergoten topwoningen waarbij de terrassen de sterren van de show zijn. Hier kun je de hele dag genieten van de zon. Of je nu ontbijt met een kop koffie of 's avonds de dag afsluit met een glas wijn. Alle appartementen van Odria bieden uitgestrekte leefterrassen. Koop je één van de penthouses, krijg je er nog een onbetaalbare troef bij: een fantastisch panoramisch uitzicht op de omringende natuurpracht en het bruisende hart van Sint-Truiden.

Alles binnen handbereik
De buurt biedt een perfecte balans tussen stedelijk gemak en natuurlijke rust. Alle voorzieningen - zoals winkels, scholen en cultuur - liggen op een steenworp afstand. De nabijheid van de stad maakt het des te verrassender hoe zen je je voelt in deze groene omgeving. Als bewoner heb je gemakkelijk toegang tot alles wat je nodig hebt, terwijl je toch kunt genieten van een rustige omgeving.

Groen en duurzaam
Odria ligt in het groene hart van Sint-Truiden, met een focus op natuurpracht en een weelderige omgeving. Het groenontwerp is een cruciaal onderdeel van Odria, met groene daken, gevels en gemeenschappelijke plekjes die niet alleen esthetisch zijn, maar ook helpen bij het verminderen van stedelijke hitte-eilandeffecten en biodiversiteit bevorderen.

Het project streeft naar energieneutraliteit. De BEN-woningen, met een E-peil lager dan 30, garanderen een kleine ecologische voetafdruk.
Elk gebouw is ontworpen met een minimaal energieverbruik en een maximale toepassing van hernieuwbare energiebronnen in gedachten. Alle woningen zijn daarom voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp door middel van vloerverwarming en ventilatie type D.

Extra troef: je geniet van 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Availability
Upon delivery

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
145,99 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

E-level
0
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
No
Location
Olympialaan 10 A.6.1.1, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan