House for sale in Sint-Truiden with 4 bedrooms

EPC label DEPCD
335
634
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Welkom bij deze prachtige, ruime woning gelegen op een toplocatie in het centrum van Sint-Truiden, Nieuwpoort 22. Deze voormalige apothekerswoning biedt een ideale mix van historische charme en modern comfort, en bevindt zich op wandelafstand van de levendige winkelstraten, de Grote Markt, diverse scholen, winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een indrukwekkende inkomhal die leidt naar een open leefruimte aan de achterkant van de woning. Hier geniet je van een uitzicht op de mooi aangelegde tuin met terras, perfect voor ontspanning in alle rust en privacy. Naast deze leefruimte is een gezellige keuken met eethoek gelegen. Aan de voorkant van het huis vind je een tweede zeer ruim salon met ingebouwde bibliotheekkasten, waar vroeger de apotheek gevestigd was.

De stijlvolle trap in de inkomhal leidt naar een tussenverdieping met een eerste slaapkamer of bureel. Op het eerste verdiep bevinden zich maar liefst vier ruime slaapkamers, een dressing, een apart toilet en een badkamer. De woning beschikt bovendien over een grote, nog in te richten zolder en een kelder van meer dan 160 vierkante meter, inclusief een knappe wijnkelder.

Deze unieke woning is een buitenkans voor wie op zoek is naar karakter en ruimte in het centrum van Sint-Truiden. De combinatie van historische elementen en moderne voorzieningen maakt dit een ideaal familiehuis.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Laat je betoveren door de charme en de mogelijkheden van deze bijzondere woning. Mis deze kans niet en maak van deze droomwoning jouw nieuwe thuis!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Surface
335 m²
New building
No

Terrain

Plot size
634 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Dressing
Yes
Number of bathrooms
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
336
EPC label
D
Unique code EPC
20240523-0003244502-RES-2

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Nieuwpoort 22, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan