House for sale in Maasmechelen with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
210
444
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Gelegen op de Talderstraat 9, op slechts 5 minuten van het bruisende centrum van Maasmechelen, biedt deze eigendom een ideale mix van comfort, rust en nabijheid tot alle voorzieningen. Scholen, openbaar vervoer en winkelcentra zoals Maasmechelen Village en M2 bevinden zich binnen handbereik. Daarnaast zorgen de nabijheid van de autostrade richting Nederland en Brussel/Antwerpen voor een uitstekende voorziening.

 

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een uitnodigende inkomhal, die directe toegang biedt tot zowel de ruime leefruimte als de eerste verdieping. De leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. De witte, moderne keuken is een ultieme blikvanger en is volledig ingericht met hoogwaardige toestellen, waaronder een vaatwasser, heteluchtoven, microgolfoven, kookplaat, afzuigsysteem en voldoende opbergruimte. Achter de keuken bevindt zich een handige berging met aansluiting voor een wasmachine, deze berging biedt tevens toegang tot de oprit aan de rechterzijde van de woning.

 

Verder vindt u een gastentoilet en een stijlvolle badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche en lavabo. Op de begane grond is ook een gezellige slaapkamer aanwezig, ideaal voor gasten of als extra bureauruimte.

 

De eerste verdieping herbergt een ruime master bedroom, een tweede royale slaapkamer en een extra badkamer met douchecabine, toilet, lavabo en een extra ruimte voor uw persoonlijke inrichting. Voor extra opslagmogelijkheden is er een zolder, alsook een kelder aanwezig.

 

Een bijzondere troef van deze woning is de multifunctionele loods aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte is een droom voor iedereen met een hobby, een verzameling of veel spullen. De loods is perfect geschikt als werkplaats, mancave, opslagruimte, of wat u ook maar wenst. Deze biedt tevens ook directe toegang tot de gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin die zongericht is.

 

De ruime oprit aan de rechterzijde van de woning biedt voldoende parkeergelegenheid en verzekert een veilige plaats voor uw wagen.

 

Bent u op zoek naar een woning die modern comfort combineert met een strategische ligging en een veelzijdige loods? Dan is deze eigendom op de Talderstraat 9 zeker een bezoek waard!

 

PLUSPUNTEN:

  • Instapklare woning
  • Moderne inrichting
  • Multifunctionele loods
  • Ruime oprit
  • Slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers
  • Onderhoudsvriendelijke tuin
  • Zolder en kelder aanwezig

 

EXTRA:

  • Beglazing: PVC, dubbele beglazing
  • Verwarming: aardgas

 

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
210 m²

Terrain

Plot size
444 m²
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Kitchen
Yes

Comfort

Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
358
EPC label
D
Unique code EPC
20220330-0002574566-RES-1

Urban planning

Soil certificate
Yes
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
P-score (parcel score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Talderstraat 9, 3630 Maasmechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan