House for sale in Maasmechelen with 3 bedrooms

168
519
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Wordt dit jouw nieuwe thuis?  

 

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoningen in het hart van Maasmechelen, een perfecte combinatie van modern comfort en landelijke rust. Deze energiezuinige woningen bieden alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en stijlvol leven.

 

Belangrijkste kenmerken:

 

  • 3 ruime slaapkamers: Alle slaapkamers zijn smaakvol afgewerkt en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin.

 

  • Lichtrijke woonkamer: Geniet van het natuurlijke licht dankzij de grote ramen. De woonkamer is een oase van rust, perfect voor gezellige avonden of ontspannen zondagen.

 

  • Terras: Stap vanuit de woonkamer zo het ruime terras op. Hier kun je heerlijk genieten van de zon of een barbecue organiseren met vrienden en familie.

 

  • Mooi perceel van 5a13ca: De groene, verzorgde tuin biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen, of voor jou om een moestuin aan te leggen. Dit is jouw eigen stukje natuur.

 

  • Moderne keuken en badkamer: De woning beschikt over een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige toestellen en een strak afgewerkte badkamer, voorzien van alle moderne gemakken.

 

  • Een extra troef van deze woning is dat je de afwerking nog helemaal naar eigen wens kunt laten uitvoeren. Kies je droomkeuken, badkamer, vloeren, en binnendeuren, en maak van dit huis jouw thuis.

 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gelegen in een rustige buurt met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, zoals de basisschool van Proosterbos op wandelafstand, winkels en openbaar vervoer. Bovendien ben je snel in het centrum van Maasmechelen en heb je vlotte verbindingen naar de omliggende steden en autosnelweg E314.

 

Prijs: 389.000 euro K.K. De woningen worden verkocht onder het btw-stelsel. Een correcte prijsberekening vindt u op www.jemar.be terug.

 

Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit is de woning waar je altijd van hebt gedroomd!

 

 

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
168 m²

Terrain

Plot size
519 m²

Location

Distance to public transport
54 m
Distance to school
337 m

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2

Energy

Type of glazing
Double glazing
Window profiles
Aluminium
Electricity inspection certificate
No

Urban planning

Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Proosterbosstraat 78 -80, 3630 Maasmechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan