Apartment for sale in Maasmechelen with 2 bedrooms

2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Te Koop: Betaalbaar appartement in het hart van Maasmechelen

Bent u op zoek naar een betaalbaar appartement in het bruisende centrum van Maasmechelen, waar u volledig uw eigen stempel op kunt drukken? Zoek niet verder! Dit ruime casco-appartement, gelegen aan de welbekende Pauwengraaf 52, biedt u de perfecte kans om uw droomwoning te creëren.

Buitenzijde volledig vernieuwd, klaar om af te werken

Dit appartement maakt deel uit van een recent gerenoveerd pand, bestaande uit slechts twee appartementen en een handelspand. De buitenkant en indeling van het blok zijn volledig vernieuwd, en de woning wordt casco verkocht, wat betekent dat het wind- en waterdicht is. U hebt de vrijheid om de afwerking en inrichting helemaal naar uw eigen smaak te ontwerpen.

Indeling

Via de gemeenschappelijke inkomhal en trap bereikt u het appartement. Bij binnenkomst komt u in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. Verder is er een badkamerruimte en een handige berging. Aan de achterzijde vindt u de open keuken met aangrenzende leefruimte, die uitkijkt op het zeer ruime terras, perfect voor gezellige avonden of ontspanning in de buitenlucht.

Uw woonvisie, uw stijl

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een woning in het centrum van Maasmechelen, waar u zelf de volledige afwerking kunt bepalen.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op met Carolien via e-mail op carolien@jemar.be of bel naar 0484 35 70 67 voor meer informatie of een bezichtiging. Grijp deze kans om van dit appartement uw eigen thuis te maken!

Financial

Cadastral income
461 €
Cadastral info
0810/00C000

Building

Type of property
Apartment
Type of roof
Flat roof
Construction year
1931

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Energy

Type of glazing
Triple glazing
Window profiles
PVC
Electricity inspection certificate
No

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Pauwengraaf 52, 3630 Maasmechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan