Apartment for sale in Genk with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
125
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek dit prachtige appartement met een bewoonbare oppervlakte van 125 m², gelegen aan de Weg naar As 139 in Genk. Dit stijlvolle appartement biedt u alles wat u nodig heeft voor comfortabel en elegant wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik en toch omgeven door rust.

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Vanuit de hal komt u in de zeer mooie open leefruimte, die dankzij de grote raampartijen baadt in natuurlijk licht. De open keuken, compleet met aansluitende berging en technische ruimte, maakt deze ruimte perfect voor zowel gezellige familiemomenten als stijlvolle etentjes.

De leefruimte geeft toegang tot de nachthal, die u leidt naar de badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel met opbergmeubel en een extra toilet. Daarnaast bevinden zich hier twee ruime slaapkamers, ook voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een lichte en aangename sfeer.

Dit appartement biedt een zeer ruim terras met uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen avond in de buitenlucht en er is ook nog een tweede kleiner terras waar u de ochtendzon kan opvangen.

Bovendien heeft u toegang tot de aangelegde tuin, die beschikt over een open polyvalente ruimte, een petanquebaan en gezellige bankjes/zitplaatsen om te genieten van de rust.

|TROEVEN|
  • Ruime leefruimte met veel lichtinval en een open, luchtig gevoel.
  • Veel opbergruimte
  • Badkamer met bad én douche
  • Zeer ruim terras
  • Prachtige tuin!
  • Lift aanwezig!
  • Voldoende parkeergelegenheden
  • Ruime kelderberging


Het heeft een Ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik en toch in een rustige omgeving. Uitstekende bereikbaarheid met nabijgelegen winkels, scholen en openbaar vervoer. 

Mis deze unieke kans niet om in dit prachtig appartement te wonen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Dit kan via het nummer 089 23 44 22 of per e-mail op info@immoverslegers.be.

Wacht niet te lang, want een villa-appartement zoals dit is zeldzaam!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
125 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes
Orientation garden
West

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
238
EPC label
C
Unique code EPC
20240705-0003303939-RES-1

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Weg Naar As 139 14, 3600 Genk
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan