House for sale in Genk with 3 bedrooms

EPC label FEPCF
250
600
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bokrijk, tussen Hasselt en Genk, in een rustige doodlopende straat, dichtbij winkels, openbaar vervoer (bus en trein), scholen (lagere school en middelbare school) en natuur (De Maten, Bossen van Domein Bokrijk), een vrijstaande split level woning; met liefde gebouwd door onze ouders.

U zal de ruime woning, 235m² en gebouwd in de late jaren 60, terugvinden op een perceel van een kleine 6are. Naast de grote kelders en garage, is er een ruime aangename living die uitgebreid werd met een prachtige lichtrijke veranda, die uitziet op een klein bos achter ons perceel. Aansluitend een volledig uitgeruste keuken, met alle gebruikelijke comfort.
Op het eerste verdiep komen we dan terecht in de 2 slaapkamers, één erg ruime die evt kan opgesplitst worden in 2 kamers, en een andere slaapkamer die uitgeeft op de straatzijde, en beschikt over een klein balkon om te genieten van de zon bij het ontwaken. Daartussen de badkamer, met ligbad.
De trappen op, komen we op de 2de verdieping, waar een kleine hal is met douche, en daarnaast een hobbykamer/slaapkamer, naargelang de noden.

De grote troeven van onze woning, zoals wij ze zien? De prachtige veranda, vol licht en met mooi zicht op het bos, de ruime kamers en kelders, en de ligging: grenzend aan de bossen van Bokrijk, met wandel en fietsroutes, vlakbij de prachtige heides van De Maten, en op fietsafstand van zowel Genk als Hasselt. Zowel een goede lagere school als een middelbare school liggen op 1 à 2 km van de woning.

EPC is F, maar kan de facto al grotendeels verholpen worden door het dak te renoveren.

Financial

Cadastral income
890 €
Availability
Immediately

Building

Type of property
House
Surface
250 m²
State building
Good

Terrain

Plot size
600 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet
Distance to public transport
500 m
Distance to motorway
5000 m

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of kitchens
1

Comfort

Air conditioning
Yes
Lift
No
Armoured door
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
580
EPC label
F
Solar panels
No

Urban planning

Urban planning info
No
Destination building
Private - house
Cadastral plan
No
Location
De roten 3, 3600 Genk
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan