Contact us
1.313
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Nieuw bij Century 21 Animo: Ruime Bouwgrond te Kiewit-Hasselt!

Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond voor uw droomwoning? Zoek niet verder! Wij presenteren u een prachtige bouwgrond gelegen in het gewilde Kiewit-Hasselt. Een zeer aangename regio owv het groene karakter en de zeer goede verbinding met alle uitvalswegen.

Deze grond is bestemd voor open bebouwing en biedt een unieke kans om uw moderne nieuwbouwwoning op te realiseren.

Deze prachtige bouwgrond bevindt zich in de Rosa Parksstraat te Hasselt, Kiewit. Enorm voordeel van dit perceel is de goede ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Even onthaasten uit de drukke binnenstand en lekker tot rust komen? Dat kan. De bouwgrond is namelijk de laatste in een volledig nieuw aangelegde, doodlopende straat met bijzonder veel groenaanleg. Zowel voor, naast als achter de grond waant u zich in een oase van groen. Op wandelafstand van domein Kiewit, een prachtig natuurgebied van 800ha (samen met Bokrijk) vol vijvers, mooie wandel- en fietsroutes en een kinderboerderij. 

De bouwgrond biedt een bouwbreedte van 10 meter en een bouwdiepte van 16 meter op zowel het gelijkvloers als de verdieping, wat afwijkt van de standaard 12 meter. Dit resulteert in een totale woonoppervlakte van maar liefst 320 m². Het perceel is geschikt voor een woning met twee bouwlagen en een maximale dakrandhoogte van 6,50 meter. De dakvorm is plat. Daarnaast is er ruimte voor een bijgebouw met een maximale oppervlakte van 25 m² en een dakrandhoogte van 3,20 meter.

Zowel een vijver als een zwembad zijn toegestaan en zorgwonen is eveneens mogelijk. Bovendien is er geen bouwverplichting aan deze bouwgrond verbonden.

Deze bouwgrond biedt niet alleen een centrale ligging met uitstekende verbindingen, maar ook een rustige omgeving voor uw toekomstige woning. Mis deze kans niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op kantoor.

Contact: Bel ons op het nummer 011/220.750 om meer te weten te komen over deze zeer ruime bouwgrond in het mooie Kiewit-Hasselt. Wees er snel bij en realiseer uw droomwoning op deze unieke locatie!

Century 21 Animo - Uw partner in vastgoed.

 

 

Financial

Availability
From deed

Building

Type of property
Plot
Subtype
Plot
Type of roof
Flat roof

Terrain

Plot size
1.313 m²
Most recent urban destination
Residential area
Plot width
17,33 m

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

Electricity inspection certificate
No

Urban planning

Building permit
No
Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
Location
Rosa Parksstraat 11 a & 11b, 3500 Hasselt
Also interesting for you
View similar properties