Apartment for sale in Hasselt with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
255
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Midden in het stadscentrum van Hasselt, aan het gezellige Molenpoortplein, bevindt zich deze unieke penthouse van 255m2 (volgens EPC) met 2 zonneterrassen.

De penthouse is gelegen op de 3e en bovenste verdieping van een gebouw bestaande uit 5 appartementen. De hoogwaardige en moderne inrichting, volledig op maat gemaakt, van de open ruimtes met veel lichtinval, creëren een heel luxueus en ruimtelijk gevoel.

De lift komt rechtstreeks uit in het appartement en zit verborgen achter een wand. Je komt onmiddellijk terecht in de open centrale doorgang met lichtkoepels en een imposante mooie bibliotheekschuifwand.
De vestiaire werd perfect weggewerkt in de wand. In deze doorgang bevinden zich nog een apart toilet met handwasbakje en een ruime wasberging met maatkasten tot aan het plafond.
Het appartement is eveneens bereikbaar via de trap.

De prachtige open leefruimte van 84m2 biedt plaats voor een ruime zithoek en lange eettafel. Een wand met een moderne gashaard en ingebouwde kast voor TV scheidt de leefruimte met de hal. Een grote raampartij met houten luiken geeft uit op een mooi zonneterras met zicht op het Molenpoortplein en de rest van de stad en zicht op het kanaal. Deze raampartij kan bovendien volledig opengeschoven worden!
In de hal werd een volledige wand voorzien als verlichte barkast in teak.
Naast de leefruimte is er een bureelhoek met een apart bureelmeubel. Deze is eveneens bereikbaar vanuit de hal en via een schuifwand naar de masterbedroom.

De keuken werd afgewerkt met materialen in teak en inox en is voorzien van alle modern comfort waaronder een ruim tablet met dubbele spoelbak met designkraanwerk, osmosekraan, aparte koelcel, een inductiekookvuur met 5 zones van ATAG, een dampkap van NOVY, een oven van IMPERIAL en ruimte voor een microgolfoven. Naast de hoofdkeuken is er een bijkeuken met vaatwasser van SMEG, ijsmachine en spoelbak met vermaler en diverse inbouwkasten en lades voor bestek en servies.

Bij de masterbedroom hoort een compleet ingerichte dressing en een op maat ingerichte badkamer met inloopdouche, apart toilet, schuifwand met leggers en een mooie lange wastafel in carrara-marmer met schuiflades in plexiglas, ingebouwd kraanwerk en brede spiegelwand.

De tweede ruime slaapkamer bevat een dubbel maatbed met nachttafels en bureel. Hierbij hoort een tweede badkamer met regendouche en een houten meubel met opbouwlavabo en design kraanwerk.
Van hieruit bereik je een tweede zonneterras met een maximum aan privacy!

Inclusief ruime kelderberging.
Er zijn 4 ondergrondse autostandplaatsen beschikbaar (2 x 2 in de lengterichting). Apart aan te kopen. Zijn niet begrepen in de geafficheerde prijs.

Dit appartement is uniek in de stad en is instapklaar!
Maximum aan privacy!

Bel of mail ons voor een afspraak ter plaatse op 011/23 11 01 of info@optie-m.be

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Availability
Subject to tenant compliance

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
255 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Dressing
Yes
Number of bathrooms
2

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
262
EPC label
C
Unique code EPC
20220613-0002621803-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Molenpoort 10 9, 3500 Hasselt
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan