Apartment for sale in Hasselt with 4 bedrooms

EPC label AEPCA
282
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit exclusieve penthouse, bestaande uit twee appartementen en gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie, werd gebouwd in 2007. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 282 m². Vlot bereikbaar, gelegen op een centrale ligging tussen Hasselt, Genk en Diepenbeek.

 

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt enerzijds naar een bureau, anderzijds naar het leefgedeelte. Deze bestaat uit een eetkamer en een zithoek met gezellige gashaard. De leefkeuken is volledig uitgerust met inbouwkasten op maat, een inductiekookplaat, een oven, een combi-oven, twee koelkasten en een afwasmachine. Grenzend hieraan is er een extra keukenberging. Vanuit de keuken is er ook een rechtstreekse toegang naar de lift. Aansluitend is er nog een grote wasplaats met douchekamer met een buitenjacuzzi.

 

Het nachtgedeelte omvat naast de master bedroom nog drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Daarnaast zijn er een apart toilet, een berging en twee badkamers. De eerste badkamer is uitgerust met een ligbad. De tweede en grootste badkamer omvat naast de inloopdouche ook een grote inloopdressing.


Op het zuidgeoriënteerd terras is het in alle rust genieten van het uitzicht op het achterliggend groen.

 

Bij dit penthouse hoort een kelderberging, twee ondergrondse parkeerplaatsen en twee autostaanplaatsen. Het penthouse is energiezuinig getuige het EPC A-label. Er zijn 50 zonnepanelen waarbij er nog genoten kan worden van groene-stroomcertificaten van 2.700 EUR per jaar, tot en met 2031. Zowel de kelderberging als de parkeerplaatsen als de groene-stroomcertificaten zijn inbegrepen in de prijs.

 

Extras: airco (koelen en verwarmen), rechtstreekse toegang tot de lift vanuit het penthouse, elektrische zonwerende screens, gashaard, inbouwspots, zonnepanelen...

 

Financial

Cadastral info
0243/00W000
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
282 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2
Number of shower rooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
78
EPC label
A
Unique code EPC
2.618.461

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan