Apartment for sale in Hasselt

EPC label BEPCB
570
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit unieke vastgoedaanbod in het centrum van Hasselt combineert wooncomfort met een uitstekende investeringsmogelijkheid. Het gebouw beschikt over een ruim handel gelijkvloers, compleet met een kelder en parkeerplaats, wat het ideaal maakt voor commerciële activiteiten.

Op de eerste verdieping vindt u een luxueus appartement van maar liefst 150m², inclusief een royaal terras van 70m². Deze buitenruimte is perfect voor ontspanning en entertainment.
Het tweede verdieping appartement biedt 137m² aan comfortabele woonruimte en een indrukwekkend terras van 80m², waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten over de stad.

De aanwezigheid van een lift zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen, wat het gebouw geschikt maakt voor bewoners van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus.

Het gebouw is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor het een moderne en duurzame leefomgeving biedt. Met een EPC-label B en een asbestvrij certificaat, voldoet het pand aan de hoogste energie-efficiëntie- en veiligheidsnormen.

Dit pand is momenteel verhuurd en genereert een stabiel maandinkomen van €5.750, wat het een directe bron van inkomsten maakt voor de nieuwe eigenaar. De aandelen worden aangeboden met de garantie van een schuldenvrije overname, professioneel begeleid door ervaren accountants.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een hoogwaardig, inkomen genererend vastgoedproject in het hart van Hasselt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen via (011)48.58.86 of per mail : claudio@meyersco.be 
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
Yes
Price/m²
2.191 €

Building

Type of property
Apartment
New building
No
Passive dwelling
No

Terrain

Plot size
570 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Orientation garden
Southeast

Layout

Number of bedrooms
0
Number of bathrooms
0
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC label
B
Unique code EPC
20230617-0002921358-KNR-1
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Havermarkt 26, 3500 Hasselt
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan