House for sale in Haacht with 5 bedrooms

EPC label BEPCB
303
1.840
5
2
Description
Unieke en energiezuinige villa met bijgebouw voorzien voor kangoeroewoning, met 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage met plaats voor mobilhome/camionette en een prachtige tuin op een perceel van 18a40ca in de groene omgeving van Wakkerzeel (Haacht). 

Indeling:
- Gelijkvloers: Inkomhal met vestiairekast en een gastentoilet, woonkamer met eet- en zitgedeelte met een zicht en toegang naar de prachtig aangelegde tuin, open keuken, wasplaats/berging, patio, carport (plaats voor 2 wagens) en een overdekte garage met bergruimte met de mogelijkheid van het plaatsen van een mobilhome/camionette,...
De tuin is mooi aangelegd en bevat een overdekt terras, opbergruimte voor een wagen (niet vergund), vijvertje en achteraan een handige bergruimte voor hout/tuinmateriaal (niet vergund) en biedt de bewoners een oase van rust en privacy.
- Eerste verdieping: 3 slaapkamers waarvan de master bedroom met aansluitend een dressingruimte, badkamer met ligbad, WC en douche.

Het bijgebouw is vergund en heeft een afzonderlijke ingang, doch is deze geconnecteerd met het hoofdgebouw. Via de ingang betreden we de eetplaats met keuken, badkamer met lavabo, douche en sauna, leefruimte met een privatief terras en zicht op de tuin.
Op de eerste verdieping vinden we nog 2 slaapkamers en een nachthal met ruimte voor een bureau.

Dankzij de doorgedreven isolatie, 17 zonnepanelen mét terugdraaiende teller, zonneboiler (4 collectoren) en regenwaterput (11.000l in totaal) genieten de bewoners van een zeer laag verbruik! 

Deze woning is gelegen in een zeer rustige, kindvriendelijke, natuurlijke groene buurt in Wakkerzeel. Scholen-winkels-openbaar vervoer (bus op wandelafstand en trein op 500m) en perfecte uitvalsbasis richting Haacht-Rotselaar-Leuven.

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
1.529 €
Cadastral surface
1.840 m²

Building

Type of property
House
Subtype
Extraordinary house
Surface
303 m²

Terrain

Plot size
1.840 m²
Most recent urban destination
Residential area with rural character
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Surface bedrooms
9,96 m²; 11,45 m²; 13 m²
Surface dressing
15,82 m²

Comfort

Lift
No
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
180
EPC label
B
Unique code EPC
20240718-0003316561-RES-1

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Kelfsstraat 35, 3150 Haacht
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan