House for sale in Haacht with 3 bedrooms

EPC label FEPCF
120
4.290
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze te renoveren woning met 3 slaapkamers op een prachtig groot perceel van bijna 43 are, ideaal gelegen in het landelijke Wespelaar. Met zijn gunstige westelijke oriëntatie is dit pand een paradijs voor paardenliefhebbers. Gelegen in een doodlopende straat, geniet je hier van de rust en privacy, terwijl alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en eetgelegenheden toch binnen handbereik liggen. Het pand heeft een renovatie ondergaan, maar heeft een periode van leegstand gekend, waardoor enige heropfrissing noodzakelijk is.

De indeling van de gelijkvloerse verdieping omvat een knusse leefruimte, bestaande uit een eetkamer en een woonkamer, gevolgd door een geïnstalleerde keuken. Achteraan bevindt zich de badkamer met een lavabomeubel en een douche in bad, evenals de verwarmingsinstallatie. Achter de woning is er een ruime bergruimte van 27 m² die mogelijkheden biedt voor uitbreiding en aanpassingen. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, gevolgd door een vaste trap naar de afgewerkte zolderruimte die dienst doet als derde slaapkamer. Een kelderruimte en een uitpandige garage bieden extra opslag- en parkeermogelijkheden.

Met een tuin van maar liefst 40 are, is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van het buitenleven en om  je eigen groene oase te creëren. Let op, er geldt een renovatieplicht voor dit pand. Ben jij klaar om deze woning om te toveren tot jouw droomhuis? Contacteer ons voor een afspraak - 0476 51 03 51.

Financial

Cadastral income
660 €
Cadastral surface
42 m²

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
120 m²

Terrain

Plot size
4.290 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Quiet
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
900 m

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
25 m²; 18 m²; 14 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Shutters
Yes
Connection sewerage
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
552
EPC label
F
Unique code EPC
20230727-0002952845-RES-2

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Spetstraatje 7, 3150 Haacht
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan