House for sale in Heverlee with 4 bedrooms

BEPCB
319
260
4
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze ruime herenwoning werd doorheen de jaren reeds aan verschillende renovaties onderworpen, het laatst in 2004, wat resulteert in het mooie EPC-label B.

De woning is opgebouwd zoals we het van een klassieke herenwoning gewoon zijn: inkomhal met toegang tot de eerste leefruimte, met daaropvolgend de tweede leefruimte en hierna de open keuken met eetplaats die uitgeeft op de tuin. Er is op deze verdieping tevens een gastentoilet. Vanuit de eetkamer en keuken heb je toegang tot het hoger gelegen terras, dat via een trap naar de lager gelegen tuin leidt.

Op de tussenverdieping bevindt zich de eerste slaapkamer met badkamer. De eerste verdieping omvat de master bedroom met dressing en erg ruime badkamer met ligabd en douche. Nog hoger gelegen bevinden zich de derde en vierde slaapkamer. Vooral deze laatste is zeer ruim en biedt nog tal van mogelijkheden.

De kelderverdieping is tevens afgewerkt en geeft met een groot raam uit op de tuin. Hier is nog een volledig geïnstalleerde badkamer aanwezig.

Via de tuin bereik je de achterbouw, die een dubbele garagebox omvat (inrit via de Groenstraat) en een multifunctionele ruime bovenverdieping die dienst kan doen als atelierruimte, praktijk, kantoor, bureau, studio of opslagruimte.

Kortom; achter deze op het eerste zicht eenvoudige gevel schuilt een parel van een woning met tal van mogelijkheden en veel ruimte!

Contacteer ons voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.250 €

Building

Type of property
House
Subtype
Mansion
Surface
319 m²

Terrain

Plot size
260 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Dressing
Yes
Number of bathrooms
3

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
113
EPC label
B
Unique code EPC
20230216--0002812143-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Naamsesteenweg 185, 3001 Heverlee
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan