House for sale in Heverlee with 6 bedrooms

CEPCC
700
6
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Stap binnen in deze prachtige villa, gelegen op een rustige plek in Heverlee. Achter de statige gevel schuilt een zee aan licht, dankzij de grote raampartijen en hoge plafonds. Ondanks haar bouwjaar in 1992 ademt de woning een eigentijdse sfeer uit.

Jarenlang werd de woning met zorg onderhouden en zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De keuken, vernieuwd door Grietens Concept, straalt klasse uit. Met twee aparte ingangen biedt de villa ruimte voor zowel privé- als professionele doeleinden. 

Het privé-gedeelte omvat een ruime, lichte inkomhal die leidt naar de gezellige woonkamer met open haard, een aparte tv- en eetkamer. Op de begane grond vind je ook een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige open mezzanine, ideaal als bureau, en 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 met wastafel. Verder is er ook een badkamer met dubbele wastafel. Een douche nemen na een relaxed avondje in de jacuzzi? Ook dat kan. 

Het professionele gedeelte bestaat uit een inkomhal met momenteel een praktijkruimte op de begane grond en 2 grote kamers op de tweede verdieping, ideaal als bureauruimtes.

Bovendien biedt de woning een enorme polyvalente ruimte onder het dak, +/- 250m², met verschillende Veluxramen en een laminaatvloer. Een groot deel van de woning is voorzien van een praktische, hoge kelder.

Tot slot maken het aangelegde terras en de tuin dit plaatje compleet. Hier kan je ontspannen en genieten van de zon en het gefluit van vogeltjes na een lange werkdag.

Building

Type of property
House
Subtype
Mixed-use building
Surface
700 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
200 m

Layout

Number of bedrooms
6
Surface bedrooms
17 m²; 19 m²; 17 m²; 16 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Air conditioning
Yes
Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
206
EPC label
C
Unique code EPC
20221217-00002757903-RES-1

Urban planning

Destination building
Liberal profession; Liberal profession + home
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Middelweg 56 -58, 3001 Heverlee
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan