House for sale in Leuven with 4 bedrooms

AEPCA
377
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Nieuwbouw woning (BEN!) met kantoorruimte. Een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 377m2 op een perceel van 5,77 are. Rustig gelegen in een doodlopende straat met goede verbinding tot Leuven, Brussel, UZ Gasthuisberg, Imec, E40/E314.

De woning is als volgt ingedeeld:
KANTOOR (114m2): zij-ingang, open ruimte met aparte vergaderzaal (afgesloten met glazen wand), bezoekers toiletten (1x toilet + 1x mindervalide), kitchenette (spoelbak, microgolf en koelkast), ruime berging. De kantoorruimte heeft een mooi aangelegd terras (28m2). Verwarming met warmtepomp (lucht/lucht).

WONING (263m2): op het gelijkvloers komen we binnen in de inkomhal met toegang tot de inpandige garage met sectionaal poort. Eerste verdieping: hal met gastentoilet, ruime berging met inloopdouche en aansluiting voor wasmachine/droogkast, slaapkamer of bureau, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en groot schuifraam naar het zonnige terras (30m2). De prachtig aangelegde tuin - met handige tuinberging en extra terras!) is toegankelijk via een trap vanop het terras. Tweede verdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer met bad, dubbele lavabo en inloopdouche, apart toilet en een tweede berging.

Afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en tot in de puntjes verzorgd: vloerverwarming en condensatieketel, driedubbele beglazing, airco, vliegenramen, ventilatiesysteem, zonnepanelen, laadpaal, regenwaterrecuperatie, ... en prachtig aangelegde tuin. Parkeren kan in de garage en vooraan: 4 parkeerplaatsen (1 voor appartement en 3 voor kantoor).

Het appartement is verhuurd aan 1962,12 EUR/maand. Kantoorruimte is onmiddelijk beschikbaar, geschatte verhuurwaarde: 1.450 EUR/ maand.

Zeer interessant als investering of iemand die praktijk / kantoorruimte nodig heeft op een toplocatie. Interesse? Aarzel dan niet en contacteer ons op 0495 138 111 of mail naar anne-leen@immogve.be.

** wordt verkocht onder BTW **
*bouwmisdrijf betreffende verharding voortuin*

Financial

Sales under VAT system
Yes
Cadastral income
2.971 €

Building

Type of property
House
Subtype
Extraordinary house
Surface
377 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with rural character
Garden
Yes
Orientation garden
East

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet; City edge
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
25 m²; 12 m²; 14 m²; 18 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Air conditioning
Yes
Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC label
A
Unique code EPC
24062-G-OMV_2019148157/EP12782/A001/D01/SD001
EPC expiry date
20-11-2031

Urban planning

Destination building
Private - single-family; Private - single-family + office
Summons
Judicial remedial measure imposed
Building permit
Yes
Location
Bremstraat 8 C, 3001 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan