Back to results

Scoop: Apartment for sale in Leuven

18
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
**Alle informatie op www.connect-immo.be**

Parallel gelegen met de Bondgenotenlaan ligt/loopt DE winkel – wandelstraat  van Leuven met name de Diestsestraat dus kunnen we ronduit spreken van een TOP locatie. Beide straten komen uit aan het station van Leuven wat zorgt voor een brede waaier aan studenten  in verschillende campussen (Leuven, Heverlee, Brussel).

Deze studentenresidentie straalt creativiteit, hoogwaardige afwerking, comfort en lichtinval uit. De student zal vertoeven een comfortabele omgeving, bovendien worden alle units ook nog eens uitgerust met airconditioning. Om de energiezuinigheid te bevorderen zullen er zonnepanelen geplaatst worden en alle werken uitgevoerd worden conform de EPB-startverklaring.

Deze residentie is een vernieuwbouwproject. De renovatie wordt uitgevoerd met oog voor detail, kwaliteitsvolle materiaalkeuze en afwerking en zal worden opgeleverd in februari 2025. Daarnaast voldoet het gebouw aan de strenge energiezuinigheidsnorm van 2024. Dit opbrengstpand omvat 12 moderne entiteiten namelijk kamers eigen sanitair en studio's, voorzien van al het nodige comfort en bemeubeling. Tevens heeft elke privatieve kavel een badkamer en bijkomend heeft de studio een privatieve keuken.

Wens je meer informatie of een bezoek ter plaatse? Dat kan ! Contacteer onze Expert Investeringsvastgoed: Jacky 0495 53 46 49 of jacky@connect-immo.be

EPB Startverklaring
wche, gdv, gvkr, gvv
*Beelden zijn ter illustratie

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Room / student
Surface
18 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Diestsestraat 210 0302, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan