EPC label BEPCB
30
35
1
Description

Gerenoveerde studio op absolute toplocatie

Met veel plezier stellen wij u deze charmante studio voor, gelegen in een van de breedste en groenste straten van Leuven. Deze gunstig gelegen studio bevindt zich op slechts een steenworp afstand van de levendige Brusselsestraat, met een bushalte op slechts 2 minuten wandelen. U vindt tal van winkels, supermarkten en de Leuvense universiteit binnen handbereik, waardoor dit een ideale locatie is.
Bij het betreden van de studio komt u binnen in een inkomhal (met vestiaire) die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De ruime woonkamer is voorzien van een handige ingebouwde kast en geeft toegang tot het gezellige terras met panoramisch uitzicht, dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de studio.De keuken is recentelijk volledig gerenoveerd en uitgerust met de nodige inbouwtoestellen, waaronder een oven, microgolfoven, koelkast, diepvries en elektrische kookplaat. Ook de badkamer is vernieuwd en beschikt over een douche, toilet en lavabo. Bijkomende pluspunten zijn de aanwezigheid van een ondergrondse kelderberging en een gunstig EPC (label B), volledig asbestvrij, elektriciteit conform… Mogelijkheid tot overnemen van de meubels.
Deze studio combineert comfort met een uitstekende ligging, ideaal voor wie graag centraal wil wonen in Leuven, maar toch wil genieten van een rustige en groene omgeving. Heeft u vragen of wenst u graag een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren via 016 22 82 22 of via info@homies.be. 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
7.571 €

Building

Type of property
Apartment
Surface
30 m²
New building
No

Terrain

Plot size
35 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Orientation garden
East

Layout

Number of bedrooms
0
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
113
EPC label
B
Unique code EPC
20240806-0003332028-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Fonteinstraat 137 502, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan