Commercial for sale in Leuven

€120,000
90
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ben je klaar om een bloeiende zaak over te nemen in het hart van Leuven? "Soup Away" in de levendige Tiensestraat zoekt een nieuwe eigenaar die met passie en visie deze geliefde soepbar verder wil uitbouwen.
 
Na 18 jaar van toegewijde service en met een sterke reputatie in de regio, heeft de huidige eigenaar besloten om zich te richten op een nieuwe uitdaging binnen de groeiende B2B-sector. Hierdoor komt het handelsfonds van "Soup Away" beschikbaar voor overname. Een unieke kans om een goed draaiende onderneming over te nemen, inclusief de herkenbare naam, een vast en trouw klantenbestand, beproefde recepten, sfeervolle inrichting en alles wat je nodig hebt om meteen van start te gaan.

Wat maakt deze overname zo interessant? 
De AAA locatie in de populaire Tiensestraat is perfect voor een horecazaak. Met een gezellig interieur van 90m², een ruime kelder van 90m² voor opslag of andere doeleinden, en een zonnig terras van 20m², biedt "Soup Away" volop mogelijkheden. Binnen is er plaats voor 36 gasten, terwijl buiten nog eens 20 mensen kunnen genieten van hun maaltijd

De huidige openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 11:30 tot 15:00, maar er is volop ruimte om uit te breiden naar avond- en weekenduren. 
De huur bedraagt €2.309,42 per maand onder een geregistreerd handelshuurcontract. De zaak is bovendien 100% schuldvrij.

Het is belangrijk op te merken dat de overname enkel betrekking heeft op "Soup Away" in de Tiensestraat en niet op het succesvolle B2B-verhaal dat de huidige eigenaar verder zal uitbouwen. Dit betekent dat de nieuwe eigenaar vrij is om zijn of haar eigen visie te volgen, met uitstel van B2B-activiteiten onder de naam "Soup Away".
Interesse in deze unieke kans? Vraag naar de cijfers en ontdek zelf de potentie van "Soup Away". Dit is jouw moment om een nieuwe stap te zetten in de horecawereld!

Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

0491/905.902.  // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Building

Type of property
Commercial
Subtype
Catering
Surface
90 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Energy

Electricity inspection certificate
Yes, compliant

Urban planning

Convict
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Tiensestraat 29, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties