Apartment for sale in Leuven with 2 bedrooms

85
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek dit prachtige, instapklare tweeslaapkamerappartement op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. Het gebouw naar achter gebouwd, waardoor u kunt genieten van maximale privacy en ruime afstand van de rijbaan. 

Het appartement beschikt over een uitstekende EPC-score, wat garant staat voor energiezuinig wonen. De indeling is praktisch en modern, met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve afwerking, zodat u zich meteen thuis zult voelen.

Dit appartement is gelegen op een toplocatie te Leuven, nabij supermarkten, bushaltes, scholen en de op-en afrit van de autostrade. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en omvat een ruime inkomhal met berging, een lichtrijke leefruimte en keuken, twee slaapkamers, een badkamer en apart toilet.

Achter het gebouw bevinden zich garageboxen voor de bewoners. Bij dit appartement hoort een ruime garagebox van maar liefst 7 meter diep, die verplicht dient te worden bijgekocht voor €30.000. Dit biedt u niet alleen voldoende parkeergelegenheid, maar ook extra opbergruimte.

Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele woning in een rustige, doch centrale omgeving. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
85 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
14 m²; 12,5 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

Double glazing
Yes
Type of glazing
Double glazing
Heating type
Collective

Urban planning

Soil certificate
Yes
Location
Oudebaan 244 B 0202, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan