Apartment for sale in Zoersel with 2 bedrooms

85
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Zijn je huis en tuin wat te groot geworden? Ben je al het onderhoud beu? Lonken de voordelen van zorgeloos wonen in een luxueus afgewerkt appartement met terras? Dan is misschien de tijd gekomen om te gaan genieten. Deze kwalitatief hoogstaande appartementen bieden plaats aan twee slaapkamers. Ideaal als er een gast komt logeren. Of misschien wordt het wel die hobbykamer waar je al zo lang van droomt.
Het gelijkvloersappartement heeft een inkomhal met gastentoilet, 2 ruime slaapkamers aangrenzend aan de tuin, een lichtrijke woonkamer met gezellige leefkeuken & aanpalende praktische berging. Een overdekt terras aanpalend aan de leefruimte maakt het compleet.
De ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn toegankelijk via de lift en zijn verplicht bij aan te kopen. De fietsenbergingen zijn inbegrepen in de prijs.
Wil jij inzetten op verbindend wonen, duurzaamheid en een kwalitatieve afwerking? Dit BEN appartement heeft vele troeven: vloerverwarming in de woonruimte, domotica type NIKO Home Control, ventilatiesysteem type D, warmtepomp, zonnepanelen, realistische budgetten voor keuken en badkamer én wordt opgetrokken in onderhoudsvriendelijke materialen. Het fiscale voordeel krijg je er als bonus bovenop. Nog een meerwaarde? De fraai aangelegde gemeenschappelijke, onderhoudsvriendelijke tuin met 2 wandelpaden met als extra een petanquebaan met zitbanken.
Garanties? Er wordt verkocht onder de Wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie. Prijs is excl. registratierechten op het grondaandeel en BTW op het constructiegedeelte (+ kosten koper)  
Dit appartement komt in aanmerking voor 6% BTW regeling indien aan alle voorwaarden wordt voldaan.
Oplevering voorzien medio 2024 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Sales under VAT system
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
85 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes
Surface garden
43,2 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

E-level
20
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
Yes

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Protected heritage
No
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan