Back to results

Scoop: House for sale in Schilde with 4 bedrooms

EPC label AEPCA
384
2.551
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Toffe moderne VILLA in een rustige en groene omgeving te Schilde!

 

Dit eigendom is gelegen op een mooi perceel van 2.551m² met een bewoonbare oppervlakte van 384m² inclusief een dubbele inpandige garage.

Instapklaar, waarvan gelijkvloers met ruime inkomhal met gastentoilet, doorlopend naar de leefruimte met grote raampartijen en knap uitzicht op de tuin.

Centraal gelegen eetkamer, naastliggend een apart bureel, grote salonruimte en bijkomend een extra tv-kamer, een gezellige plaats waar u ten volle kan genieten van films en series.

Een strakke keuken met eiland, voorzien van alle nodige toestellen en comfort, aangrenzend aan de bijkeuken, die gebruikt wordt als berging en wasplaats en verder doorgang geeft tot de garage.

Keuken, eetkamer en bureel geven toegang tot het overdekt terras, voorzien van warmtestraler.

Op de eerste verdieping zijn er drie grote slaapkamers, waarvan de master bedroom met een luxueuze dressing en een ensuite badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet.

Verder op de nachthal is er de tweede en derde slaapkamer, deze delen een tweede badkamer die eveneens voorzien is van een dubbele lavabo, inloopdouche en apart toilet.

Vanuit de nachthal kom je op een open polyvalente ruimte of kan dienen als vierde slaapkamer, aansluitend is er nog een aparte bergruimte. Vanuit deze open ruimte is er toegang via een schuifraam naar het zonnig dakterras met jacuzzi, ideaal om te genieten in alle rust.

De aangelegde en omheinde tuin biedt ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten, waardoor deze villa de perfecte balans biedt tussen luxe, comfort en rust in een exclusieve woonomgeving.

 

In de tuin is er een bijgebouw, dat kan gebruikt worden als werkruimte voor een bijberoep. Een oprit voor een aantal wagens.

 

Afwerking met kwalitatieve materialen, 22 zonnepanelen (bj 2022) en 2 batterijen, hr+/top ketel op gas - vloerverwarming,  combinatie van tegelvloer en parket, inbouwspots, hr+ beglazing in aluminium, kruipkelder, regenwaterput 10.000l, alarmsysteem, EPC label A...

 

Een zeer goed onderhouden woning, contacteer ons voor bijkomende info of plan een bezoek!

 

 

Financial

Cadastral income
4.752 €
Cadastral info
0421/00S000
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
384 m²

Terrain

Plot size
2.551 m²
Most recent urban destination
Residential park
Street width
15 m

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
81
EPC label
A
Unique code EPC
20240909-0003365612-RES1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
De Schietboog 100, 2970 Schilde
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan