House for sale in Schilde with 4 bedrooms

EPC label EEPCE
162
860
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een unieke kans om een woning volledig naar eigen wens te renoveren? Deze charmante villa, gelegen in een rustige wijk dichtbij het centrum van Schilde, biedt u de mogelijkheid om te wonen in een prachtige, groene omgeving en de woning volledig aan te passen aan uw eigen stijl en comfort.

Met een bewoonbare oppervlakte van 162 m² en een perceel van 860 m², biedt deze woning veel ruimte en potentieel. De villa beschikt over 4 slaapkamers, waarvan twee van 10 m², één van 19 m² en één van 9 m². Een woonkamer en gesloten keuken, gastentoilet
De droge kelder is perfect voor opslag of als praktische bergruimte.

De villa ligt op een groot perceel met een ruime tuin vol volwassen bomen, wat zorgt voor veel privacy en een rustgevende groene omgeving. U kunt volop genieten van de natuur en de ruimte in uw eigen tuin. Dankzij de rustige ligging kunt u ontspannen in uw tuin of de vele wandelwegen en fietsroutes in de buurt verkennen, waaronder het bekende Anti-tankkanaal. Dit maakt de locatie ideaal voor natuurliefhebbers en sportievelingen die houden van wandelen, fietsen of gewoon genieten van de buitenlucht.

De woning beschikt over een inpandige garage, en er zijn nog eens drie privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de straat voor bezoekers.

De centrale ligging in Schilde betekent dat u slechts enkele minuten verwijderd bent van het centrum, met winkels, scholen en andere voorzieningen binnen handbereik.

Kortom, deze villa is een prachtige kans voor wie op zoek is naar een woning in een rustige, groene omgeving, dichtbij het centrum van Schilde. U kunt hier genieten van de natuur, de vele wandel- en fietsmogelijkheden, en tegelijkertijd profiteren van de nabijheid van alle voorzieningen. Met de mogelijkheid om de woning volledig te renoveren, creëert u hier uw eigen droomhuis.

Mis deze unieke kans niet! Neem snel contact op voor een bezichtiging en ontdek het volledige potentieel van deze woning.
Deze woning valt onder de renovatieplicht.

Financial

Cadastral income
1.603 €
Cadastral info
B
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
162 m²

Terrain

Plot size
860 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of rooms
7
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1

Comfort

Shutters
Yes
Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
477
EPC label
E
Unique code EPC
20240918-0003373809-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Louis Marienlaan 11, 2970 Schilde
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan