Back to results

Scoop: House for sale in Schilde with 5 bedrooms

EPC label AEPCA
252
661
5
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Wonen in een lage energiewoning in schitterend Schilde  

We nemen je mee naar het immer gezellige Schilde, waar dit heerlijke huis je met open armen verwelkomt. Je komt hier thuis in een superknusse straat, waar rust en natuur centraal staan. Maar laat je niet bedotten: op enkele minuten zit je middenin Schilde-centrum, waar je al het nodige vindt! De perfecte combinatie tussen rust en gebruis, dus. En dan is er nog dat huis zélf om halsoverkop voor te vallen, natuurlijk… Kom binnen!  

Ruime living met zicht op groen  

De knappe living loopt naadloos over in de eetkamer – en trakteert op een mooi uitzicht op de groene tuin. De gevelbreedte achteraan is een knappe 10 meter, dus dat betekent: ruimte, ruimte en nog meer ruimte! Verder geniet je hier dus ook van bakken lichtinval, wat ongetwijfeld wonderen doet voor je humeur. De eethoek geeft uit op de volledig geïnstalleerde keuken: deze is halfopen, zodat je altijd kan kokerellen in gezelschap. Tof!  

Uniek: de multifunctionele ruimte vooraan 

Vooraan in de woonst vind je een unieke, multifunctionele ruimte die met tonnen potentieel komt. Zo kan je deze prima omtoveren tot een bureau of praktijkruimte: je kan mensen hier rechtstreeks ontvangen, zonder langs de leefruimte te moeten. 

Vier slaapkamers en bureauruimte  

Dit huis trakteert op vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, én nog een aparte bureauruimte: perfect voor diegenen die regelmatig van thuis uit werken. Op de eerste verdieping vind je de eerste drie slaapkamers, waaronder de master bedroom. Deze kamer is absoluut de kers op de taart: via een eigen dressing geeft deze toegang tot de schitterende badkamer…  

Een badkamer uit de boekskes 

En over die badkamer gesproken… Die zou zomaar eens uit je favoriete wellness geplukt kunnen zijn! De ruime douche trakteert op dat typische wellnesstegeltje, het diepe bad nodigt uit tot uren dobberen tussen de bubbels – en het warme hout zorgt voor een extra relaxatie-niveau. Een unieke badkamer, die zomaar eens jouw favoriete plek in huis zou kunnen worden…  

Zonnige tuin met overdekt terras, zonnewering én een magazijn 

De zonnige, groene tuin is zonder twijfel de ster van de show. Niet alleen geniet je hier van een zonovergoten oase, je geniet er ook nog eens van in totale privacy: je hebt hier nul inkijk! Daarnaast werd er een (deels) overdekt terras geïnstalleerd met zonnewering én vind je achteraan nog een ruim magazijn van ongeveer +/- 40 m². Handig voor al die hobbyisten onder ons!  

Handig om weten 

Deze knapperd werd nieuw gebouwd in 2007 – en is energetisch tiptop in orde met energielabel A. Er werd gekozen voor de beste materialen beschikbaar, waardoor je hier zonder kopzorgen kan intrekken. Zo werden er, onder andere, zonnepanelen en een zonneboiler geïnstalleerd. 

Interesse? Info@ugly.be!  

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
1.534 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
252 m²

Terrain

Plot size
661 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Alarm
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
58
EPC label
A
Unique code EPC
20240904-0003356880-RES-20003356880-RES-1

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Picardiëlaan 7, 2970 Schilde
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan