House for sale in Schilde with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
470
2.570
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
We vinden deze gerenoveerde luxe villa in een residentiële wijk, op een toplocatie in Schilde, in de directe omgeving van scholen, openbaar vervoer, en winkels. Volledige privacy is verzekerd in een prachtige tuin, gelegen in een van de meest begeerde straten van Schilde.

De villa is gerenoveerd met de mooiste en meest hoogwaardige materialen. De visie van de architect was om de tuin sterk bij de woning te betrekken, en het geslaagde resultaat is werkelijk verbluffend!

De automatische poort gaat open en u wordt meteen gecharmeerd van de indrukwekkende gevel van de villa die veel luxe uitstraalt.

Op de begane grond bevindt zich een fantastische inkomhal met een prachtige moderne stalen trap, een chic gastentoilet, en een vestiaire. Verder is er een stijlvolle woonkamer met een indrukwekkende gashaard, ruimte voor een eetkamer, en prachtige raampartijen die uitkijken op de tuin. Aansluitend is er een luxe open keuken met een groot eiland in travertin, voorzien van de meest moderne apparatuur. De ruimtes vloeien heel mooi in elkaar over en zijn in direct contact met het zuidoost-georiënteerde terras en de tuin via grote deurramen. 

Op de begane grond bevindt zich bovendien een mooi, luxueus binnenzwembad met daarnaast een kleedkamer, douche, en toilet.

1e verdieping:
De master bedroom is voorzien van een eigen stalen trap, een dressing, en een badkamer met inloopdouche, bad, wc, en dubbele lavabo. Aan de andere kant van de woning zijn er drie andere slaapkamers, waarvan een is omgebouwd tot bureauruimte, met een prachtig balkon en een eigen badkamer met douche, lavabo, en toilet. De overloop doet dienst als een extra dressing.

Aansluitend aan de woning is een ruime inpandige garage. Extra opbergruimte vindt u in de bijkeuken en wasruimte, met ingemaakte kasten, en de kelderverdieping.

De sierlijk aangelegde zuidoost-georiënteerde tuin is volledig ontworpen door Vitali.

Kortom, een prachtige renovatie met een groot oog voor detail en kwaliteit. Een absoluut droomhuis voor elke familie!

Bijzonderheden:
+ Totaal rennovatie
+ Hoog afwerkingsniveau en tijdloos.
+ Binnen afwerking naar keuze
+ Luxueuze binnenzwembad
+ Prachtige tuinaanleg
+ Perfecte oriëntatie


Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige villa, neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
470 m²

Terrain

Plot size
2.570 m²
Most recent urban destination
Residential area with rural character
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of dressings
2
Number of bathrooms
2

Comfort

Parlophone
Yes
Videophone
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
199
EPC label
B
Double glazing
Yes

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Pre-emption right
No
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan