House for sale in Brasschaat with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
183
554
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze perfect gelegen gezinswoning, waar comfort en gemak samenkomen. Met een school direct naast de deur, diverse winkels en sportfaciliteiten in de buurt, en snelle verbindingen naar de belangrijkste invalswegen, is deze locatie ideaal voor gezinnen die zowel rust als activiteit zoeken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal die je naar de lichtovergoten leefruimte leidt. Hoge plafonds en warme houten vloeren creëren een gezellige sfeer. De aangrenzende eetkamer en de gesloten keuken zijn praktisch en ideaal voor een groter gezin. Op de gelijkvloerse verdieping vind je nog een apart toilet met extra ruimte voor de wasmachine en droger en een kantoor dat is uitgerust met een ingemaakte kastenwand. Dit maakt het de perfecte plek voor thuiswerken of studeren.

Op de eerste verdieping vind je een nette badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, samen met twee ruime slaapkamers en extra bergruimte. De tweede verdieping biedt wederom twee ruime slaapkamers en zowel aan de voor- als achterkant een opbergruimte.

Daarnaast beschikt de woning over een droge kelder en een ruime garage, voorzien van zonnepanelen voor energiezuinig wonen.

In de tuin zorgen volgroeide struiken en bomen voor veel rust en privacy. Een ideale plek om te ontspannen of buiten te spelen met de kinderen.

Deze instapklare woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen op een uitstekende locatie. Interesse? info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88

Financial

Price
475.000 €
Cadastral income
701 €

Building

Type of property
House
Surface
183 m²
State building
Good

Terrain

Plot size
554 m²
Orientation garden
East

Layout

Number of bedrooms
4
Bedroom surface
17 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

State kitchen
Good

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
297
EPC label
C
Unique code EPC
20240923-0003379571-RES-1
Location
Kapelsesteenweg 70, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan