Back to results

Scoop: House for sale in Brasschaat with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
350
2.500
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Deze gerenoveerde (2021) villa midden in een oase van rust en groen bevindt zich op een zuid oost gelegen perceel van 2.500m² (50 meter straatbreedte). De woning werd gebouwd in 1970 en werd volgens de regels van de kust gerenoveerd in 2021.

indeling: royale inkomhal met maatkasten en directe toegang tot de bureelruimte (2 units), een gastentoilet, een keuken voorzien van kookeiland en alle toestellen (steamer - oven - microgolfoven - vaatwasser & ijskast). Verder de geannexeerde eetkamer voorzien van glaspartijen zodoende u optimaal het zicht van de aangelegde tuin kan genieten ( middels 2 schuiframen directe toegang tot de tuin en het terras).  Naast gelegen living voorzien van maatkasten, open haard en groot raampartij.

Via een blinde deur in de keuken betreden we een centrale gang waar we de handige berging vinden, de wasplaats voorzien van maatwerk en wastafel en een vestiaire met maatkasten en apart toilet.

De imposante badkamer is voorzien van diverse maatkasten in eik fineer, een dubbele wastafel, een toilet, een inloopdouche en een ligbad. De ensuite masterbedroom is tevens voorzien van maatkasten en geniet van zicht op de tuin. Verder een (verdoken) ruimte dewelke kan worden ingericht als sauna/ hamman.

verdiep: De royale overloop biedt heden ruimte aan een gezellige bar. Verder 2 ruime slaapkamers (beide 16m²) voorzien van grote raampartijen , een douchekamer voorzien van inloopdouche en lavabo met een naastgelegen apart toilet. Verder vinden we de grote afgewerkte zolderruimte (30m²) dewelke nog mogelijkheden biedt.

Grote carport voorzien dewelke plaats biedt aan 2 wagens. De aangelegde tuin is voorzien van een verwarmd zwembad.

bijzonderheden: veel natuurlijk lichtval - privacy alom – zonnepanelen - mooie vloerafwerking (parket - tegel marmer look) - camera bewaking - rustig gelegen doch nabij winkels - openbaar vervoer, snelweg en scholen. Deze villa is de definitie van in-stap-klaar!

Voor verdere informatie en/of een bezoek: info@accentvastgoed.be of 03/288.34.70.

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
350 m²

Terrain

Plot size
2.500 m²
Most recent urban destination
Residential park
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Wooded; Rural
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
300 m

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
16 m²; 16 m²; 16 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Videophone
Yes
Alarm
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
163
EPC label
B
Unique code EPC
20240914-0003371687-res-1

Urban planning

Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Struikenlaan 14, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan