Apartment for sale in Brasschaat with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
111
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Instapklaar duplex appartement (111 m²) met 3 slaapkamers, garage, terras (8 m²) en tuin (90 m²) in Brasschaat.

 

In het groen, op fietsafstand van het centrum en met tal van scholen in de nabije omgeving, bevindt zich dit kleinschalig pand bestaande uit 2 appartementen. Het duplex appartement in kwestie situeert zich op de eerste en tweede verdieping, is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Het dak is vernieuwd, de ramen beschikken over dubbele beglazing en ook is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst.

 

Met een bewoonbare oppervlakte van 111 m² geniet je van veel ruimte en de vele raampartijen dragen bij tot een aangename hoeveelheid natuurlijk licht. Je komt binnen in de hal, die vooraan uitgeeft op de lichtrijke woonkamer (34 m²) en achteraan op de leefkeuken (13 m²) met kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, microgolfoven, vaatwasser en frigo met vriesvak. Via een schuifdeur heb je hier toegang tot het overdekte, zuid-west-georiënteerde terras (8 m²). Verder zijn er op de eerste verdieping van het appartement nog een wasplaats/berging (3 m²) en apart gastentoilet aanwezig.

 

Via de open wenteltrap in de woonkamer bereik je de bovenverdieping, waar de 3 slaapkamers van 6 m², 14 m² en 16 m² gelegen zijn. De badkamer (7 m²) is voorzien van een ligbad/douche, wc en dubbele lavabo.

 

Tot slot staat er nog een garagebox ter beschikking en hierachter bevindt zich nog een bijkomende troef van dit appartement, namelijk de zuid-west-georiënteerde tuin van maar liefst 90 m²! Bewoonbare opp. 111 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

 

Financial

Cadastral info
0201/00B004
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
111 m²

Terrain

Garden
Yes
Surface garden
90 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
272
EPC label
C
Unique code EPC
20240904-0003349608-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Kortestraat 69 10001, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan