House for sale in Brasschaat with 4 bedrooms

EPC label FEPCF
220
2.232
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Vrijstaande Woning in een Groen Paradijs nabij Domein de Mick

Ontsnap aan de drukte en ontdek deze prachtige vrijstaande woning, gelegen op een royaal perceel van 2.232 m², midden in een groen en bosrijk gebied. Deze unieke woning biedt niet alleen volop privacy dankzij het vele hoogstammige groen dat de woning afschermt van de steenweg, maar ook een idyllische leefomgeving voor u en uw gezin.

Ruimte en Comfort

Achteraan het perceel is er extra ruimte beschikbaar, ideaal voor diverse toepassingen. Er is een paardenstal voorzien voor drie paarden, maar de ruimte kan ook voor andere doeleinden worden benut, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Indeling van de Woning

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met laminaatvloer en een recent vernieuwd gastentoilet. De gezellige leefruimte is afgewerkt met een tegelvloer en een sfeervolle houtkachel. De open keuken biedt alle moderne comfort met een keramische kookplaat, nieuwe dampkap en spoelbak, en geeft uit op de prachtig aangelegde tuin.

Op het gelijkvloers bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één momenteel in gebruik is als dressing. De badkamer is uitgerust met een bad, douche en dubbele lavabo. Daarnaast is er een ruime garage met elektrische poort, die ook dienst doet als technische ruimte.

Op de eerste verdieping vindt u een zeer ruime kamer van ongeveer 30 m², ideaal om om te bouwen tot een studio of extra slaapkamers. Alle voorzieningen voor een tweede badkamer zijn al aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich nog een extra ruime kamer met een terras, perfect voor wie op zoek is naar rust en een mooi uitzicht.

Buitenleven en Bijzonderheden

De grote tuin biedt volop privacy en is een waar paradijs met een vijver en een ruim terras. Het houten schrijnwerk met dubbele beglazing zorgt voor een warm en karaktervol interieur. De woning is verder voorzien van verwarming met elektrische accumulatoren, wat deels bijdraagt aan de huidige EPC-score. Dit doet echter niets af aan de goede isolatie van de woning, waardoor het energieverbruik geminimaliseerd wordt.

Uw Nieuwe Thuis Wacht op U!

Kortom, deze woning biedt een unieke kans om te wonen in een groene omgeving met alle moderne comfort en veelzijdige mogelijkheden. Kom zelf de rust en schoonheid ervaren die deze woning te bieden heeft! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de charme van deze unieke woning. Bel 03 535 12 75.


BEWOONBARE OPPERVLAKTE
De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

RENOVATIEPLICHT
Gebouwen met een energielabel “E” of “F” zullen verplicht binnen de 5 jaar energetisch gerenoveerd moeten worden en dit zodat ze minstens over een energielabel “D” beschikken.
Bij dit pand zal de renovatieplicht dus van toepassing zijn.

Financial

Cadastral income
1.502 €
Cadastral surface
2.232 m²

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
220 m²

Terrain

Plot size
2.232 m²
Most recent urban destination
Residential park
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
10 m²; 15 m²; 30 m²; 20 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
509
EPC label
F
Unique code EPC
20240829-0003354922-RES-2

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Sint Jobsesteenweg 84, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan