House for sale in Brasschaat with 4 bedrooms

EPC label AEPCA
647
5.137
4
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Welkom in deze prachtige villa, gelegen op een toplocatie in Brasschaat! Dit is geen gewoon huis, dit is een waar droomhuis waar vreugde en luxe samenkomen.
In het hart van Vriesdonk, op een ruim perceel van 5.137m2, ontdekt u deze prachtige villa, ontworpen door Dieter Vander Velpen in samenwerking met Sels Villabouw. Deze villa is doordrenkt van exclusiviteit, met de meest hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. Met een A-label is het niet alleen een lust voor het oog, maar ook een oase van rust waar u thuis kan komen.
Laat me u meenemen door deze villa, waar elk detail perfect is uitgedacht voor uw comfort en plezier. U betreedt de villa via een ruime inkomhal op pietra dei medici, met ingebouwde vestiaire, gastentoilet en aparte bergruimte. De woonkamer (ca. 47m2) op parket straalt warmte uit met zijn gashaard en grote ramen die uitkijken op de weelderige tuin. Naast de woonkamer vindt u een gezellige zithoek (ca. 25m2) op parket, met dezelfde gashaard en een prachtige bar van marmer met ingebouwde ijskast en een op maat gemaakte en geklimatiseerde inloopwijnkast! Werk in stijl in het kantoor (ca. 37m2) met eiken kastenwanden en schuiframen die uitkijken op de tuin, compleet met een op maat gemaakt bureau. De ruime leefkeuken (ca. 80m2) is het hart van het huis, met een marmeren eiland en gashaard bij de eetkamer. Hier vindt u alle luxe die u maar kunt wensen (Quooker kraan, inductiekookplaat, combi-oven, steamer, koffiemachine en koelkast, allemaal van het gerenommeerde merk Black Line Miele). Vanuit de keuken stapt u zo op het overdekte terras. Aansluitend is er een handige bijkeuken met een ingebouwde Liebherr koelkast, gootsteen, vinotheek en vaatwasser (Miele), en toegang tot zowel het overdekte terras als de inpandige garage. De inpandige dubbele garage (ca. 44 m2) met automatische poorten biedt niet alleen ruimte voor auto's, maar via een vlizotrap komt u ook bij een bergzolder (ca. 140 m2)!
En dit is nog maar het begin! Op de eerste verdieping wacht nog meer pracht op u! Via de ruime nachthal (ca. 49m2) op parket met een gezellige zithoek hebt u toegang tot alle kamers. Het master gedeelte bestaat uit een dressing (ca. 27m2), een ruime slaapkamer (ca. 38m2) en ensuite badkamer (ca. 30m2), voorzien van een dubbele inloopregendouche, apart toilet, dubbele wastafel, boudoir, vrijstaand bad en sauna -en infrarood. Een echt toevluchtsoord! Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers met elk hun eigen ensuite badkamer, en een vierde slaapkamer die ook dienst kan doen als fitnessruimte.
Laten we de buitenruimte niet vergeten! De tuin is een paradijs op zich, met een overdekt terras dat is uitgerust met een buitenkeuken (gootsteen, bargedeelte, vriezer, ingemaakte kasten, kook- en dubbele grillplaat en buitenverwarming). De prachtig onderhouden tuin biedt volledige privacy, met een zuidelijke oriëntatie en is voorzien van beregening (sprinklers en druppelbevloeiing). Via een mooie oprijlaan (met automatische toegangspoort) komt u bij de garage. Bovendien is er nog een apart bijgebouw (ca. 78m2) voor extra opslag of voor nog wel drie extra auto's!

Dit huis is niet zomaar een woning, het is een levensstijl. Met zijn luxueuze afwerkingen, ruime opzet en moderne gemakken, waaronder airconditioning, zonnepanelen, alarm, videofonie en domotica, is dit huis helemaal klaar voor de toekomst. Er is ook een vergunning voor een buitenzwembad!

Waar wacht u nog op? Dit is uw kans om te wonen in het toppunt van architectonische perfectie en comfort. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door deze unieke woning!

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
647 m²

Terrain

Plot size
5.137 m²
Most recent urban destination
Residential park
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Residential area; Villa community

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
38 m²; 7 m²; 16 m²; 15 m²
Number of bathrooms
3

Comfort

Air conditioning
Yes
Videophone
Yes
Alarm
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
67
EPC label
A
Heating type
Individual

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Donksesteenweg 199, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan