House for sale in Brasschaat with 5 bedrooms

640
2.073
5
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u benieuwd om deze villa te ontdekken? Onze makelaar begeleid u graag voor een rondgang. Plan uw afspraak in via onze digitale agenda of contacteer Christophe via christophe@copandi.be of +32 3 304 77 90.

Deze prachtige Manoir is een waar pareltje, gelegen in het rustige Brasschaat - Vriesdonk, op een royaal perceel van ongeveer 2.073 vierkante meter. Bij het betreden van deze woning verwelkomt een ruime inkomhal met een elegante natuurstenen vloer en een betoverend uitzicht op de tuin u met open armen. In deze centrale hal bevindt zich een gastvrij toilet met een wastafel, toegang tot de trap, de keuken en de woonkamer. Volg de lichte traphal naar boven, waar een prachtige houten trap u naar de volgende etage brengt.

De woonkamer is een oase van rust met hoogwaardige massief houten vloeren, een gezellige open haard en grote ramen die uitkijken op de weelderige tuin. De woonkamer en eetkamer vormen een naadloos geheel en nodigen uit tot gezelligheid en samenzijn. Vanuit de woonkamer bereikt u de familyroom of tv-kamer, perfect voor ontspanning en vermaak. De keuken is een knusse plek met degelijke voorzieningen en gaat naadloos over in een ruime bijkeuken met werkblad en kasten, met toegang tot de inpandige garage. Bovendien kunt u vanuit de keuken heerlijk vertoeven in de prachtige orangerie, met haar hoge plafond en sfeervolle open haard, die dient als eetkamer en algemene leefruimte. Als kers op de taart leiden openslaande deuren vanuit de orangerie naar een gezellig terras.

In de inpandige garage is ruimte voor twee auto's, keurig afgewerkt en voorzien van handige opbergruimte voor technische snufjes, met een handige buitendeur voor een vlotte dienstingang.

De ruime kelder (ca. 40m²) biedt veelzijdige mogelijkheden, of het nu gaat om opslag of het creëren van uw eigen wijnkelder. Hier treft u tevens diverse technische installaties aan, waaronder een geavanceerd alarmsysteem.

De eerste verdieping is bereikbaar via een ruime nachthal en herbergt slaapkamers met beveiligde stalen deuren. De master bedroom omvat een royaal slaapgedeelte, een weelderige kleedkamer en een luxueus afgewerkte badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Daarnaast vindt u nog twee ruime slaapkamers met een gedeelde badkamer (beide met directe toegang) en een vierde slaapkamer met een eigen badkamer.

Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een ruime vijfde slaapkamer zich bevindt, inclusief eigen badkamer en kleedkamer. Deze kamer is ronduit indrukwekkend door zijn royale afmetingen (ca. 100m²). Bovendien is er toegang tot een handige bergruimte/technische ruimte.

Deze villa werd gebouwd in 2002 en is voorzien van technische snufjes, zoals een uitgebreid elektrasysteem, een centraal stofzuigsysteem en de mogelijkheid om een lift te plaatsen (de schacht is al aanwezig). De beveiliging is eveneens top-notch, met een uitgebreid alarmsysteem, volledige camerabewaking en inbraakwerend glas. De tuin is volledig omheind en heeft een handige automatische poort. Gelegen in het hart van "Vriesdonk," geniet deze woning van een centrale ligging en tegelijkertijd de rust en privacy van een waar paradijs. Kortom, een prachtige Manoir die een droomwoning is voor velen!

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
8.820 €
Indexed. cadastral income
8.820 €

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
640 m²

Terrain

Plot size
2.073 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Surface bedrooms
24 m²; 37 m²; 15 m²; 75 m²; 65 m²
Number of bathrooms
4

Comfort

Alarm
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
146
Unique code EPC
20231011-0003012002-RES-1
EPC expiry date
11-10-2033

Urban planning

Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Guylei 12, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan