House for sale in Brasschaat with 2 bedrooms

EPC label DEPCD
180
1.083
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Welkom bij deze charmante op te frissen laagbouwvilla, gelegen in één van de meest gewilde straten van Brasschaat Mariaburg! Hier wacht een oase van rust op je, terwijl je toch binnen enkele minuten toegang hebt tot alle voorzieningen die je nodig hebt.

Stap binnen in deze woning met potentieel en voel je meteen thuis in de ruime inkomhal, afgewerkt met warm parket. De woonkamer vormt het hart van de villa: royaal, licht en voorzien van een gezellige gashaard die direct voor een warme sfeer zorgt. De prachtige lichtstraat vult de ruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, wat een bijzondere charme aan de kamer geeft.

Aangrenzend vind je de uitgeruste keuken, waar je jouw culinaire creativiteit de vrije loop kunt laten. Het slaapgedeelte biedt twee ruime slaapkamers en twee badkamers, beide met alle voorzieningen voor comfortabel wonen.

Aan de achterzijde van de woning ontdek je een royale berging en vooraan een handige inpandige garage, ideaal voor extra opslag. De veranda met tegelvloer is een fantastische aanvulling: een plek waar je op warme dagen kunt genieten van schaduw, dankzij de slimme zonwering.

De villa heeft enkele authentieke kenmerken, zoals houten schrijnwerk met dubbelglas en rolluiken, die zorgen voor extra isolatie en een stijlvolle uitstraling.  Met centrale verwarming op gas en een geboorde put, biedt de villa modern comfort in een karaktervolle setting.

Dit is jouw kans om van deze woning jouw droomhuis te maken! Ontdek de mogelijkheden en creëer een plek waar luxe, comfort en rust samenkomen. Welkom thuis! Bel ons op 03 535 12 75.

Disclaimer: De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op onze eigen metingen, inclusief de veranda en berging, maar exclusief de garage.

Financial

Cadastral income
2.037 €
Cadastral surface
1.083 m²

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
180 m²

Terrain

Plot size
1.083 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet; Central

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
14 m²; 18 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Shutters
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
337
EPC label
D
Unique code EPC
20240313-0003174880-RES-1

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Charlottalei 41, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan