House for sale in Brasschaat with 6 bedrooms

Contact us
540
3.213
6
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Luxe afgewerkte design villa met hoogwaardige afwerking en prachtig aangelegde tuin met zwembad en poolhouse.

Indeling
U betreedt de villa middels de inkomhal met gastentoilet, vestiaire en trap naar de verdieping. Ruime woonkamer bestaande uit twee leefruimtes met ingemaakte kasten en scheidingswand, toegang tot een ruime leefkeuken met ontbijtkamer. De keuken is zeer volledig uitgerust met diverse luxe inbouwapparatuur. Vanuit de keuken ook toegang tot de bijkeuken welke eveneens is uitgerust met diverse inbouwtoestellen, en via een pantry toegang tot de inkomhal en garage. De keuken heeft eveneens verbinding naar een ruime familyroom of TV-kamer met aansluitende speelkamer. Deze familyroom en speelkamer kunnen ook dienstdoen als kantoor of TV kamer.

Overdekt terras
Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte toegang tot een tweetal ruime overdekte terrassen, waaronder één met volledig uitgeruste buitenkeuken alsook een sanitaire ruimte met toilet en een buitendouche.

Garage en carport
De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens, de naastgelegen carport biedt ruimte voor een derde auto en fietsen, evenals de naastgelegen vrijstaande fietsenberging.

Verdieping
Via de nachthal bereikt u een zeer ruime mastersuite met twee dressings (waarvan één nog deels afgewerkt dient te worden), een ruime luxe badkamer en een zeer royale slaapkamer met dakterras welke een prachtig zicht over de tuin hebben. Aan de voorzijde van de villa drie slaapkamers waarvan één met eigen badkamer, nog een derde badkamer, een ingerichte wasplaats, een vijfde slaapkamer en een ruim bureel met zicht over de tuin welke tevens als zesde ruimte slaapkamer kan worden benut.

Kelder
In de kelder is een fitnessruimte ingericht, tevens een technische ruimte met diverse installaties.

Tuin en buitenruimtes
Het eigendom is gelegen op een ruim perceel in een groene omgeving met een prachtig aangelegde tuin, overdekte terrassen waaronder een met volledig ingerichte buitenkeuken, douche en toilet bij het overdekt terras, een prachtig verwarmd zwembad met mozaïek voorzien van automatisch rolluik. Het luxe poolhouse kan voor diverse doeleinden worden aangewend zoals een thuiskantoor of gastenverblijf. In dit bijgebouw is een slaapkamer met badkamer reeds aanwezig en dus ook zeer bruikbaar als guesthouse.

Bijzonderheden
Deze ruime en luxe afgewerkte villa werd gebouwd in 2016 en werd in 2022 nog vergroot en deels verbouwd. Mede dankzij enkele grondige technische aanpassingen en verbeteringen tijdens deze laatste verbouwing voldoet dit eigendom aan de hedendaagse normen van luxe en comfort. De afwerking werd uitgevoerd met zeer hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Op technisch vlak is de villa voorzien van een uitgebreid domotica systeem, uitgebreid alarmsysteem, muziekinstallaties, etc.

Financial

Cadastral info
Brasschaat, 1ste Afdeling, Sectie G

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
540 m²

Terrain

Plot size
3.213 m²
Most recent urban destination
Residential expansion area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
School nearby
Yes
Shops nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
6
Number of bathrooms
3
Kitchen
Yes

Comfort

Air conditioning
Yes
Alarm
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
67
Unique code EPC
11008-G-2012/B/0032/EP14854/A001/D01/SD001
EPC expiry date
24-12-2025

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No

Media & downloads

Video
https://youtu.be/4Q1vKQB_MY8
Location
Guyotdreef 37, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties