House for sale in Brasschaat with 3 bedrooms

263
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Exclusieve BEN nieuwbouwwoning op toplocatie

 

Deze exclusieve nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie nabij het dorp van Brasschaat. Dit pand is ideaal voor mensen die van rust en privacy houden, maar toch niet ver van het centrum wensen te wonen. De woning wordt nog nieuw gebouwd waardoor u nog mee inspraak heeft in de afwerking en indeling. U kan de eerste bewoner worden van deze unieke parel.

 

De huidige indeling is als volgt voorzien. Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire kom je in het woongedeelte. Het woongedeelte bestaat uit een mooie leef- en eetruimte die samen met de open keuken in elkaar verweven zijn. Wat onmiddellijk opvalt is dat deze ruimtes een prachtig uitzicht hebben over de tuin. De keuken biedt ruimte voor een eiland wat ideaal is voor het plaatsen van enkele krukjes om gezellig te ontbijten of aperitieven. Aan de straatzijde is er nog een ruimte voorzien die ideaal is als bureau, ontspanningshoek of speelkamer. Verder is er nog een ruime berging voorzien.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom waar kan gewerkt worden met een dressing. Grenzend aan de masterbedroom bevindt zich een eerste badkamer (ensuite) die en uitgerust met een ruime inloopdouche en  dubbele lavabo.  Op deze verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer uitgerust met inloopdouche, dubbele lavabo alsook een afzonderlijk toilet.

 

Op de tweede verdieping heeft u nog tal van mogelijkheden. Deze kan als een open ruimte worden aanzien voor het plaatsen van een pooltafel, yogakamer, bureau, tweede leefruimte, enz.. . Het is daarnaast ook mogelijk voor het creëren van extra (slaap)kamers.

 

De volledige woning beschikt over tal van glaspartijen en wordt overgoten door natuurlijke lichtinval.

 

In de tuin of op één van de terrassen kan u gezellig vertoeven en tot rust komen.

 

Energetisch is ook deze woning van alle comfort voorzien. Er wordt gewerkt met vloerverwarming, systeem D ventilatie en zonnepanelen.

 

Gelegen in een rustige wijk op een centrale locatie nabij het centrum die zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar is. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatie faciliteiten.

 

U kan ons contacteren voor meer info betreffende afwerking, EPB, lastenboek en plannen.

 

Financial

Sales under VAT system
Yes
Cadastral info
0212/00B002

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
263 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
30
Unique code EPC
Voorcalculatie EPB
E-level
30

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Kortestraat 68, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan